Korte trendvolgende strategie

Kort en krachtig, dicht op de markt

Trends zijn er op de lange, maar ook zeker op de korte termijn. Waar gisteren nog sprake kon zijn van een positieve trend, kan het de volgende dag zomaar omgekeerd zijn. Wij zijn op zoek naar deze trends, om daar vervolgens optimaal van te profiteren.

1

Mean reversion strategie

Anti-uitbraak: profiteren van overreacties

Koersen kunnen op korte termijn extreme stijgingen of dalingen laten zien. In veel gevallen keert de prijs daarna terug naar het meerdaags gewogen gemiddelde. Wij spotten deze momenten en spelen in op een herstel of terugval van de koers.

2

Contraire strategie

Kansen pakken tegen de
massa in

Elke trend komt ooit tot een einde. Deze strategie is er volledig op gericht om te bespeuren wanneer een trend omslaat. Dit zijn namelijk de momenten waarop grote koersveranderingen plaatsvinden en rendement behaald kan worden.

3

Long en short aandelen

Wereldwijd inefficiënties signaleren

Dagelijks scannen wij de Europese en Amerikaanse markt op over- en ondergewaardeerde aandelen. Geen buy & hold strategie, maar profiteren van inefficiënties van de markt.

4

LYNX Beleggingsfonds B.V. is beheerder van het beleggingsfonds LYNX Rendement Fonds. De beheerder beschikt over een AIFMD vergunning als bedoeld in artikel 2:65 van de Wft en staat onder toezicht van de AFM.

Het LYNX Rendement Fonds belegt volgens het beleggingsbeleid zoals weergegeven in de prospectus. Op basis van het beleggingsbeleid valt het LYNX Rendement Fonds in de door de AFM gedefinieerde risicocategorie ‘zeer groot’.

Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee. Voor uitleg over alle risico’s met betrekking tot het LYNX Beleggingsfonds, klik hier.

Logo AFM