ETF van de week
Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 125,89% over 2014, 2015, 2016, 2017 en 2019 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Oil & Gas Exploration & Production ETF

De prijs van olie en gas zijn eind vorig jaar hard gedaald. Hierdoor is uiteraard de gehele olie & gas sector onder druk komen te staan. Veel aandelen uit deze sector hebben deze periode veel van hun waarde verloren, maar de stieren hebben de ommekeer reeds ingezet. De inmiddels weer gestabiliseerde olieprijs heeft hier ook een belangrijke bijdrage aan geleverd en de ontwikkeling ziet er weer erg stabiel uit.

Advies: op het eerste herstel van begin januari volgde een zijwaartse beweging van enkele weken. Deze consolidatie is reeds naar boven afgebroken, wat een duurzaam koopsignaal heeft opgeleverd en tot grotere stijgingen kan lijden. We hebben het voorlopige prijsdoel zeer conservatief bepaald. Theoretisch zou een terugkeer naar het hoogtepunt van oktober van vorig jaar zelfs mogelijk zijn.

Grafiek iShares Oil & Gas Exploration & Production ETF

Setup: koopsignalen zijn zichtbaar en een aankoop op het huidige prijsniveau is dan ook logisch. De stop kan dan onder de bodem van februari worden geplaatst. Zolang de olieprijs zich blijft herstellen, zal deze sector-ETF ook zijn opwaartse beweging voortzetten.

iShares Oil & Gas Exploration & Production ETF - ETF van de week

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze trade volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart