Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

ETFS Physical Platinum ETF

De afgelopen weken zijn de edele metalen zilver en goud letterlijk geëxplodeerd. Dit zou ook ten goede kunnen komen aan het edelmetaal platina, dat zich sinds juli ook vrij positief heeft kunnen ontwikkelen. De laatste terugkeer in de richting van het stijgende 50-daags gemiddelde kon worden gehandhaafd en de stieren hebben hier duidelijk het roer overgenomen.

Uitleg: Eind vorige week brak de prijs van de ETF uit de driehoek naar boven. Dit moet worden opgevat als een koopsignaal en dus is een instap op het huidige niveau goed mogelijk. De hogere bodem op €70 is duidelijk zichtbaar. In de weekgrafiek bevindt platina zich momenteel in een langere termijn bodemfase met een mogelijk duurzaam herstel tot gevolg.

ETF van de week Platinum setup

Setup: Met een instaplimiet van € 73,00 zou de aankoop in de loop van de week moeten slagen. De stop leggen we onder de meest recente bodem op €70. We zien veel weerstand rond de € 80, dus rond dat niveau kunnen we winst nemen. Als deze weerstand wordt gebroken, wordt het potentieel echter veel groter.

ETF van de week - ETFS Physical Platinum ETF

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze ETFS Physical Platinum ETF volgen?

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart