Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Global X Lithium & Battery Tech UCITS ETF (LITU)

De Global X Lithium ETF verenigt de grootste bedrijven wereldwijd die actief zijn in de ontwikkeling en ontginning van lithium of in de productie van lithiumbatterijen. Tot de topholdings in de ETF behoren bekende namen als Tesla, BYD, Albemarle en Panasonic.

Uitleg: Lithium is het lichtste metaal op aarde en is een van de niet-hernieuwbare grondstoffen. Het witte goud komt vaak voor, maar slechts in zeer lage concentraties. De stijgende vraag naar zeldzame aardmetalen en de toenemende productie van elektrische auto’s en batterijopslag maken een investering in deze lithium ETF interessant. Na de sterke vraag van de afgelopen dagen stijgen de prijzen weer richting de hoogtepunten van augustus.

Set-up: Met de sprong boven de EMA-50 hebben we een koopsignaal gekregen en zou men direct een long positie in de ETF kunnen openen. Na de instap kan de trade worden afgedekt met een stoploss onder de EMA-20 rond 12,00 EUR. Wij willen de ETF niet meer onder de 12 euro zien.

Global X Lithium & Battery Tech UCITS ETF (LITU)

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart