Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares Core DAX ETF (EXS1)

Eindelijk toonde de DAX begin november weer kracht. Het probleem was dat kort daarvoor de index nog steeds duidelijk bearish tendensen vertoonde. De flinke stijging kwam als een extreme verrassing voor de beleggers.

Uitleg: Voor het eerst in weken ontstaat er nu een redelijke instapmogelijkheid. De DAX is aan het consolideren in de vorm van een wimpel en zou nieuwe hoogtepunten voor het jaar kunnen bereiken als het uitbreekt. Het zou nog beter zijn als de uitbraak enige tijd zou kunnen duren totdat de voortschrijdende gemiddelden van de periodes 20 en 50 de koers zouden kunnen bijbenen.

iShares Core DAX ETF (EXS1)

Setup: Op dit moment zien we een koopsignaal ontstaan boven de top van maandag. De stop kan dan onder het dieptepunt van de laatste handelsdagen worden geplaatst. De opzet zou nog beter zijn als de consolidatie nog even duurt, om de betrouwbaarheid van een sterk koopsignaal te vergroten.

iShares Core DAX ETF (EXS1)

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Core DAX ETF (EXS1) volgen?

 
 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart