Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Healthcare Innovation ETF (HEAL)

De huidige crisis heeft vooral gevolgen voor de biotechnologie, de farmaceutische sector en de gezondheidszorg. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de ETF, waarop deze gebaseerd is, al lang geleden haar hoogtepunt van februari heeft doorbroken en zich in de buurt van een all-time high bevindt. Technisch gezien verkeert de sector in een duidelijke opwaartse spiraal.

Uitleg: De stijgende trend wordt ondersteun door het 50-daags gemiddelde. Elke terugval in de richting van dit voortschrijdende gemiddelde werd bereidwillig door de stieren gekocht. Ook hier heeft de ETF de afgelopen weer goede steun gevonden. Iets agressievere traders kunnen al beginnen met het opbouwen van nieuwe posities. Als u een betrouwbaarder signaal wilt, moet u nog even wachten.

ETF van de week - grafiek iShares Healthcare Innovation ETF

Setup: We zouden het betrouwbaardere signaal zien na een doorbraak boven de weerstand op 7,15 EUR. Toch geven we de voorkeur aan een onmiddellijke toetreding, aangezien de bounce van het 50-dagengemiddelde nog maar net begonnen is. De stop kan dan vlakbij, net onder het niveau van 6,80 EUR worden geplaatst.

Trading setup ETF van de week iShares Healthcare Innovation ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Healthcare Innovation ETF (HEAL) volgen?

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart