Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares 600 Utilities ETF (EXH9)

Net als veel andere sectoren werden de nutsbedrijven vorig jaar hard getroffen door de coronapandemie. Als gevolg daarvan verloor deze ETF in maart 2020 ruim 30 procent van haar waarde. De sector is inmiddels weer teruggekomen en staat op het punt het gehele verlies weer goed te maken. Ook op middellange termijn ziet de grafiek er veelbelovend uit. De rally kan nog wel een tijdje doorgaan.

Uitleg: De eerste koopimpulsen werden in november zichtbaar met een stijging van ruim 10%. De tweede stijging was niet minder interessant en leverde de investeerders wederom een mooie winst op.  Nu is het de vraag of de ETF weer vanaf het 20-daags voortschrijdend gemiddelde zal stijgen of juist iets lager op het 50-daags voortschrijdend gemiddelde. Laten we eens kijken naar een mogelijke opstelling hiervoor.

 

iShares 600 Utilities ETF (EXH9) volgen | ETF van de week

 

Setup: Als de ETF nu zal opveren van de MA20, dan zou een aankoop boven het niveau van 39,50 EUR buitengewoon interessant zijn. Zelfs als deze set-up niet werkt, zou het risico extreem laag zijn met een stoploss net onder het niveau van 39,00 EUR. Daarna kan men opnieuw op zoek gaan naar een mogelijk entry op het niveau rond de MA50.

 

iShares 600 Utilities ETF (EXH9) volgen | ETF van de week

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares 600 Utilities ETF (EXH9) volgen?

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart