ETF van de week
Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Physical Silver (VZLC)

WisdomTree Physical Silver ETC belegt in zilver. De ETC repliceert de prestatie van de onderliggende index, met een door onderpand gedekte schuldverplichting die wordt gedekt door fysieke aanhoudingen van het edelmetaal. De ETC liep een paar maanden zijwaarts en trok de aandacht met een enorme impuls eind januari. Na een korte opleving ging de koers echter weer zuidwaarts.

Uitleg: De ETC biedt ons de kans om zeer veilig en gemakkelijk te profiteren van zilverprijsbewegingen. Op dit moment zien we een uitbraak uit de neerwaartse trendlijn. Na een uitbraak boven de horizontale weerstand, krijgen we een koopsignaal.

WisdomTree Physical Silver (VZLC) koers

Setup: Bij prijzen boven EUR 20,50 zou het een goed idee zijn om een long positie in te nemen. Het zou ideaal zijn als de ETC vooraf nog 1 à 2 dagen zijwaarts zou stabiliseren, zodat we een stevige bodem krijgen. Na de entry kan de aankoop worden afgedekt met een stoploss onder de laatste candles, in het gebied van de uitbraak uit de dalende trendlijn.

WisdomTree Physical Silver (VZLC) Setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WisdomTree Physical Silver (VZLC) volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart