Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree WTI Crude Oil ETF (OD7F)

Sinds de olieprijs aan het begin van het jaar niet boven de 64 dollar per vat wist uit te komen, is het zwarte goud maar één kant op gegaan, namelijk naar beneden. De Europese ETF heeft ook grote koersdalingen laten zien en is net als de olieprijs met meer dan 20% gedaald. Op dit moment bevindt de ETF zich in een sterke oversold situatie.

Uitleg: We denken dat hier kansen ontstaan. Niets op de beurs gaat enkel omhoog of zelfs omlaag. Steeds weer volgen er na dergelijke heftige bewegingen ook weer massale bewegingen in de tegenovergestelde richting. Nu de olieprijs zojuist een belangrijke steun heeft bereikt, kunnen koopjesjagers weer actief worden.

WisdomTree WTI Crude Oil ETF chart

Setup: Natuurlijk is het belangrijk om niet blindelings een vallend mes op te vangen. We wachten op een koopsignaal. Technisch gezien zou zo’n signaal boven de top van maandag optreden. De stoploss zou dan onder het dieptepunt van gisteren kunnen worden geplaatst. Er zou een korte, maar krachtige rally kunnen ontstaan.

WisdomTree WTI Crude Oil ETF kopen

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WisdomTree WTI Crude Oil ETF (OD7F) volgen?

 

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart