Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WT Physical Silver ETF (VZLC)

De edelmetalen zilver en goud zijn de afgelopen weken een onderwerp van onze edities geweest. Ondanks de stijgende aandelenmarkten zijn marktpartijen nog steeds erg geïnteresseerd in de zogenaamde veilige havens. Hoewel goud dit jaar al lang een nieuw hoogtepunt heeft bereikt, blijft zilver nog enigszins achter bij de prestaties van het gele edelmetaal.

Uitleg: Veel analisten zijn momenteel van mening dat de zilverprijs deze prestatiekloof met goud binnenkort zou moeten dichten. Daarom hebben we een fundamenteel interessante propositie. Technisch gezien bevinden we ons ook in een uiterst aantrekkelijke situatie.

WT physical silver etf

Setup: De uitbraak over de laatste hoogtepunten zou tegelijkertijd het koopsignaal geven. De stop ligt onder het dieptepunt van de afgelopen weken. Prijsdoel 1 kan worden ingesteld op € 16,65, maar tegelijkertijd is er nog steeds een kans op meer. Desondanks willen we dat de lat en daarom mogelijke verwachtingen nog niet te hoog worden gesteld. Over het algemeen ziet de setup er op de lange termijn ook buitengewoon aantrekkelijk uit.

WT physical silver etf trade volgen

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WT Physical Silver ETF (VZLC) volgen?

Volg trade in LYNX Basic

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart