ETF van de week
Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief enkele nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de Breakout Trader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 92,6% over 2014, 2015 en 2016 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips? Schrijft u zich dan gratis in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

De ETF TIP van de Week: Vaneck Vectors Gold Miners ETF (GDX)

Goudaandelen hebben een volatiel jaar achter de rug. Dit hangt logischerwijs samen met het koersverloop van het edelmetaal. Op dit moment lijkt de ETF hard op weg om de downtrend van de afgelopen maanden opwaarts te verlaten.

Vaneck Vectors Gold Miners ETF van de Week (GDX)

Zover zijn we echter nog niet en we hebben nog een verdere opwaartse beweging nodig om dit beeld te bevestigen. Echter, als we kijken naar het koersverloop van de afgelopen weken lijkt een bodem aanstaande.

Setup: we zien op dit moment een slotkoers van $ 23,20 als instapmoment. Door het plaatsen van een stoploss is het risico van deze positie beheersbaar. Het is vooral belangrijk dat het dieptepunt van november niet neerwaarts wordt gebroken.

Vaneck Vectors Gold Miners ETF (GDX)

Elke week wordt de ETF van de BreakoutTrader uitgelicht in een artikel op het Kennisportaal van LYNX. Mocht u na het lezen van het artikel geïnteresseerd zijn geraakt, vul dan uw e-mailadres in en ontvang wekelijks per e-mail de nieuwsbrief BreakoutTrader, inclusief vijf concrete beleggingstips.

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart