Bereid u voor op de opkomst van de BRICS-landen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit webinar gaat over:

In een nieuwe LYNX Masterclass gaat Willem Middelkoop (Commodity Discovery Fund) dieper in op de ontwikkelingen rondom de BRICS. Hoe machtig is deze door China geleide alliantie? Wat moeten we verwachten van de BRICS Summit in Johannesburg? En komt er daadwerkelijk een BRICS-currency?

Landen als Saudi-Arabië, Indonesië en Mexico hebben hun interesse in een lidmaatschap al kenbaar gemaakt. Je kan dus stellen: ‘de-dollarization’ is een feit. De BRICS-landen, en inmiddels al 19 extra kandidaten, zijn het zat. Deze landen, goed voor ruim 40% van de wereldbevolking, keren zich af van de westerse ‘double standards’. De BRICS steunen de westerse sancties tegen Rusland niet, en eisen het einde van het Amerikaanse imperialisme. De Chinese bondgenoten werken toe naar onafhankelijkheid van de dollar in de internationale handel, en ontkoppelen zich van de Amerikaanse financiële instabiliteit met enorme schuldenbergen en renterecords.

Wat betekent dit voor de dollar, goud en andere grondstoffen? Laat u in 60 minuten bijpraten door Willem Middelkoop over de invloed van deze ontwikkelingen op de financiële markten. Er zullen ook enkele aandelen worden besproken van belangrijke grondstofproducenten. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen via de live chatfunctie.

Deze masterclass is geschikt voor:

  • Beleggers met interesse in macro-economische ontwikkelingen
  • Grondstofbeleggers
  • Beleggers met interesse in goudmijnaandelen

Aankomende webinars

Andere interessante webinars: