3 beleggingsideeën van het LYNX Beleggingsteam

Het LYNX Beleggingsteam geeft in deze video uitleg bij drie beleggingsideeën. Ideeën worden ter inspiratie en educatie elke week gedeeld in het en kunnen gemakkelijk gevolgd worden.

De volgende tips worden besproken:

  • Molson Coors, een Amerikaanse brouwer die onterecht is afgestraft en aantrekkelijker geprijsd dan concurrenten zoals Heineken en AB InBev.
  • AkzoNobel, producent van verven en lakken, die nog steeds tegen een overnamepremie wordt gewaardeerd. Onze verwachting is dat deze overnamepremie weer uit de prijs zal verdwijnen.
  • ING is hard afgestraft en wij leggen in de video uit hoe u op een mogelijk herstel kunt inspelen met opties.

Heeft u genoten van de video en wilt u vaker dit soort video’s zien? 8 januari geven we een LYNX Masterclass met opnieuw drie nieuwe ideeën.

Ed Peerdeman

Ed Peerdeman

Business Developer

Ed Peerdeman werkt als Business Developer bij LYNX. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor het creëren van oplossingen voor particuliere en professionele klanten bij LYNX. Daarnaast is hij actief als presentator binnen het LYNX educatieprogramma. In het verleden is Ed meerdere jaren actief geweest als beleggingsadviseur bij een zelfstandige vermogensbeheerder.

Meer:

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27