Unieke tips tijdens het LYNX Beleggersdebat 2018

“Je zou eigenlijk blij moeten zijn met zo’n cryptovaluta”

“Ik ben ook heel blij met de bitcoin, maar toch constateer ik dat het een bubbel is.”

Zomaar een fragment uit de 7e editie van het LYNX Beleggersdebat tussen André Brouwers en Willem Middelkoop. Samen met Rob Stuiver en Nico Inberg vormden zij het team van experts die donderdagavond in het Bimhuis te Amsterdam hun outlook en tips voor 2018 presenteerden.

Optieconstructies op de AEX, aandelentips voor het komende jaar en de verwachtingen voor de bitcoin; allemaal kwam het aan bod tijdens het grootste online beleggersdebat van Nederland.

lynx beleggersdebat 2018

In het eerste gedeelte van de avond gaven de experts in totaal hun 8 tips voor het nieuwe jaar. Zo ziet Nico Inberg veel potentie in het ‘achtergebleven’ aandeel Nokia en wist Willem Middelkoop een interessant kobaltaandeel te traceren.

Na een korte pauze stonden de experts lijnrecht tegenover elkaar en werd gedebatteerd over de opmars van technologie-aandelen, de Chinese schuldenberg en de bitcoin.

De kijkers konden vanuit huis hun mening geven door te stemmen op hun favoriete tip en wie de beste debater was. Dit bepaalde uiteindelijk wie zich de winnaar van de avond mocht noemen. Na het tellen van de stemmen was het André Brouwers die voor de vierde keer als winnaar naar voren kwam. Ook namens LYNX, van harte gefeliciteerd André!

Bent u ook benieuwd wat de experts verwachten van het komende beursjaar en waar zij kansen zien? Kijk dan via deze link het LYNX Beleggersdebat terug.

 

Word een betere belegger met de LYNX TradersTocht

Wist u dat het LYNX Beleggersdebat dit jaar het startschot was voor de LYNX TradersTocht? Tijdens deze campagne nemen wij u stap voor stap mee in de wereld van beleggen. Op deze manier helpen wij u een betere belegger te worden.

Nog geen klant en benieuwd naar de mogelijkheden die LYNX u te bieden heeft? Open dan een rekening en ontvang tijdelijk € 500 transactietegoed. Op deze manier raakt u bekend met ons professionele handelsplatform en het uitgebreide aanbod aan producten.

Heeft u al een rekening bij ons? Breng dan een vriend aan. U ontvangt vervolgens beiden € 100 transactietegoed.

LYNX Research

LYNX Research

LYNX Research

Neemt uw beleggen ook serieus?

Kies voor LYNX

Ontvang tijdelijk
€ 250
transactietegoed
Profiteer direct
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.