ETF van de week: iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D)

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D)

Het iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF biedt blootstelling aan een breed scala van wereldwijde bedrijven die betrokken zijn bij de exploratie en productie van olie en gas. Tot de belangrijkste holdings behoren bekende bedrijven als Canadian Natural Resources, ConocoPhillips, Diamondback Energy en Marathon Oil Corp.

Uitleg: De ETF is op lange termijn opwaarts gericht. Wanneer de olieprijzen even dalen, worden ook de aandelen in deze sector geraakt. De ETF heeft in het verleden pullbacks laten zien richting de EMA-50 en EMA-20. Echter, als we nu weer zo’n pullback krijgen, zou het een goed idee zijn om een long positie op te bouwen. Aangezien de oliemarkten de laatste tijd sterk waren, is het goed mogelijk dat de pullback al bij de EMA-20 zone zou kunnen eindigen.

Setup: De instap zou aantrekkelijk zijn na een mogelijke pullback naar het koersniveau van 12.00 tot 12.50 EUR, in de richting van de EMA-20. Indien rond dit niveau een omkeerformatie zichtbaar wordt, zouden wij kunnen inspelen op een herstel met een strakke stoploss onder de laatste tussentijdse low.

 

 iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D) Setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D) volgen?

newsletter-image-3dnewsletter-breakouttrader-8bit

Oprichter ratgeberGELD

Achim Mautz is al ruim 20 jaar werkzaam als trader, mentor en coach. Als technisch analist focust Achim zich op swing trading via de koersgrafieken. Zijn trades zijn gebaseerd op technische uitbraken, pull-backs en trading gaps.

Achim verzorgt wekelijks de nieuwsbrief BreakoutTrader. Deze is te lezen is in de LYNX Nieuwsbrievenservice. Hij speurt hiervoor samen met zijn team van www.ratgebergeld.at de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

Tevens geeft Achim regelmatig masterclasses voor LYNX Duitsland.

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Optieboek

Schrijf u in voor onze wekelijks nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang het eBook

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×