De ETF van de Week: ETFS Physical Palladium (VZLB)

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 106,8% over 2014, 2015, 2016 en 2017 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Na een ongelooflijke rally van minstens 50% vorig jaar, vonden er de laatste maanden een paar tegenslagen in het metaal plaats. Het voorlopige dieptepunt werd in april gezet. Sindsdien is de koers weer gestegen en nemen de stieren langzaam maar zeker het roer over.

De koers is de afgelopen week opnieuw gestegen. Eén van de redenen hiervoor is de ietwat sterkere Amerikaanse dollar, die ook voelbaar is in deze ETF. Bij een korte daling zien we momenteel goede koopkansen. De reis naar boven is open, dus we hebben momenteel geen vast koersdoel.

Setup: de limiet voor de instap hebben we momenteel ingesteld op € 81,00. Onder bepaalde omstandigheden kan ook van een lagere prijs worden uitgegaan. De stop onder de laatste lage correct van april is verplicht. Als u de ETF langer in uw bezit wilt houden, moet u zich bewust zijn van een beetje meer volatiliteit en risico. De positiegrootte kan bij aankoop dus enigszins verminderd worden.

Trading setup ETF van de Week - ETFS Physical Palladium - VZLB

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze trade volgen?

BreakoutTrader

Gerelateerde artikelen

Beleggen bij LYNX: één platform, vele voordelen
  • Professioneel handelsplatform: snel, stabiel en betrouwbaar
  • Zeer lage tarieven
  • Beleg waar en wanneer u wilt met de LYNX Apps
  • Tips en educatie van professionele beleggingsexperts
  • Persoonlijke begeleiding van het LYNX service team
Beste Online Broker volgens Vergelijkbroker.nl
Beste Online Broker
volgens VergelijkBrokers.nl
2016 & 2017
Beste Online Broker volgens de Gouden Stier
Winnaar Gouden Stier
“Beste Online Broker”,
2013 & 2016
Beste Online Broker volgens Beleggers Belangen
Beste Online Broker
volgens Beleggers Belangen
2009 t/m 2013 & 2018
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27