De ETF van de Week: UBS ETF CMCI Oil (OILCHA)

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 106,8% over 2014, 2015, 2016 en 2017 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

UBS ETF CMCI Oil (OILCHA)

Samen met de aandelenmarkt staat de olieprijs onder druk. Het positieve momentum van de afgelopen maanden is verdwenen en daarmee ook de eerdere uptrend. Na het doorbreken van de belangrijke steun van € 32 in de ETF, kregen we verdere verkoopsignalen. Het volgende belangrijke ondersteuningsniveau ligt tussen de € 28,50 tot € 29,00.

Uitleg: Met prijzen die de afgelopen dagen zo sterk zijn gedaald, mogen we verwachten dat de stieren met grote waarschijnlijkheid zullen terugvechten. Een technische opleving komt eraan en kan aantrekkelijke korte termijn rendementen opleveren.

Mogelijke Setup: Momenteel geven we de buy-trigger boven een niveau van € 30 om een ​​positie te openen. Als de ETF boven deze weerstand breekt wordt een verdere stijging richting de € 32 tot € 32,50 zeer waarschijnlijk. De stop op de hele positie wordt onder het dieptepunt van juni geplaatst.

ETF van de week - UBS ETF CMCI Oil (OILCHA)

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27