De ETF van de Week: iShares MSCI China ETF (36BZ)

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 106,8% over 2014, 2015, 2016 en 2017 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares MSCI China ETF (36BZ)

Het was geen goed jaar voor beleggers in de Chinese aandelenmarkt. Mede door de handelsoorlog namen de beren de riemen over van de beren en daardoor verloor de index tot wel 30% in waarde. De afgelopen weken is er bodemvorming zichtbaar, vooral omdat er een hogere bodem is ontstaan ​​boven die van oktober.

Uitleg: het tijdelijke staakt-het-vuren tussen de VS en China veroorzaakte forse stijgingen aan het begin van de week en zou daarom een ​​mogelijke eindejaarsrally kunnen veroorzaken. De Chinese aandelenmarkt is nog steeds niet duidelijk uitgebroken boven de weerstand en een mogelijke ommekeer bevindt zich nog steeds in de startblokken. De trendbreuk zelf is echter wel duidelijk zichtbaar.

Mogelijke Setup: de setup is heel eenvoudig, hoewel het nog steeds onduidelijk is of de trendbreuk voldoende is voor een verdere stijging. Mocht dit het geval zijn, dan zou een entry rond het niveau van € 3,05 een goede aanpak zijn. De stop kan vervolgens onder de laatste bodem worden geplaatst, wat het risico van de algemene positie zeer aantrekkelijk maakt.

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27