ETF van de week: SPDR Gold Trust

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de Breakout Trader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 92,6% over 2014, 2015 en 2016 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

De ETF TIP van de Week: SPDR Gold Trust (GLD)

Al vorige week hebben we de goud ETF in de gaten gehouden. Na de recente rally was het de vraag of het 20-daags gemiddelde als steun kon gaan fungeren. Hier hebben we reeds antwoord op gekregen, nu moet het 50-daags gemiddelde voor steun zorgen.

De goudprijs bevindt zich nog altijd in een consolidatiefase. Mocht nu een opwaartse uitbraak plaatsvinden, dan is er sprake van een klassieke uitbraak. Breekt de koers echter onder de huidige fase, dan wordt het handelsidee geschrapt.

Setup: we zien momenteel een koopsignaal zodra het aandeel boven een koers van $ 126 uitbreekt. De stoploss kan op een koers van $ 124 geplaatst worden. Dit maakt het mogelijk om mee te doen met een mogelijke aanstaande rally, met slechts een klein risico.

Setup ETF van de week SPDR Gold Trust (GLD)

Elke week wordt de ETF van de BreakoutTrader uitgelicht in een artikel op het Kennisportaal van LYNX. Mocht u na het lezen van het artikel geïnteresseerd zijn geraakt, vul dan uw e-mailadres in en ontvang wekelijks per e-mail de nieuwsbrief BreakoutTrader, inclusief vijf concrete beleggingstips.

Neemt uw beleggen ook serieus?

Kies voor LYNX

Ontvang tijdelijk
€ 250
transactietegoed
Profiteer direct
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.