De ETF TIP van de Week: Xetra-Gold ETF (4GLD)

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de Breakout Trader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 106,8% over 2014, 2015, 2016 en 2017 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

De ETF TIP van de Week: Xetra-Gold ETF (4GLD)

Voor het edelmetaal goud blijkt het al tijden lastig om de belangrijke horde van $ 1.360 opwaarts te breken. De kansen op een uitbraak lijken groeiende, zeker omdat de onzekerheid op de aandelenmarkten lijkt toe te nemen.

Mocht de ETF onverwacht onder een koers van $ 34,30 uitkomen, dan is dit het einde van onze setup. Als de opwaartse uitbraak wel slaagt, dan zorgt dit voor een duidelijk koopsignaal die wij willen gebruiken als instapniveau.

Setup: de kooptrigger ligt net boven een niveau van $ 35. De stoploss wordt onder het belangrijke steunniveau van $ 34,30 geplaatst. Hiermee is het risico tamelijk beperkt en is het dus wachten totdat een opwaartse uitbraak plaatsvindt.

Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27