De ETF van de Week: Xtrackers MSCI China ETF

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen. Met een rendement van ruim 106,8% over 2014, 2015, 2016 en 2017 is de BreakoutTrader buitengewoon succesvol.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Xtrackers MSCI China ETF

We hebben de Chinese aandelenmarkt in onze laatste uitgaven al als zeer aantrekkelijk ervaren en de positieve trends sinds het begin van het jaar hebben zich doorgezet. Intussen is ook de weerstandsbandbreedte van € 15 in de Chinese ETF duidelijk doorbroken, wat de kans op verdere prijsstijgingen vergroot.

Advies: Ook de daaropvolgende terugtrekking naar de steun werd zeer goed geabsorbeerd, een teken dat de stieren hier veel actiever zijn geworden en inmiddels het roer hebben overgenomen. Een instap op het huidige niveau zou een uitstekende risico-rendementsverhouding met zich meebrengen, omdat we nog steeds een solide potentieel van meer dan 10 procent zien.

Setup: Een inschrijving op de prijs van € 15,20 zou deze dagen nog steeds mogelijk moeten zijn. Daarna hoef je er alleen nog maar voor te zorgen dat de laatste tussenliggende laagte en de 20-dagen lijn niet meer naar beneden doorbroken worden. Het risico is absoluut beheersbaar en de kans is vele malen groter.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze trade volgen?

newsletter-image-3dnewsletter-breakouttrader-8bit

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker