Bent u een ervaren belegger en wilt u de diepte ontdekken van het LYNX Handelsplatform? Jonathan Middelbeek en Glenn Schoordijk bespreken geavanceerde tools zoals de BookTrader, Risk Navigator, Volatility lab en Probability lab. Met behulp van deze tools kunt u nog sneller inspelen op de huidige marktsituatie. Meld u gratis aan voor dit lucratieve webinar.

Deze masterclass over het LYNX Handelsplatform maakt deel uit van een drieluik. Bekijk hier de vorige masterclass over ‘Uw eerste stappen bij LYNX‘ en ‘De LYNX TraderTools‘.

Wat weet u na deze masterclass?

  • Om snel in te spelen op marktbewegingen, weet u hoe u handige beleggingstools kunt inzetten;
  • U maakt deel uit van een kleine groep beleggers die écht met een voorsprong belegt;
  • U ontvangt handige beleggingstips.

Deze masterclass is geschikt voor:

  • De ervaren belegger;
  • Beleggers die hun horizon willen verbreden;
  • Zowel klanten als niet-klanten.

Disclaimer
De informatie in deze uitzending is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De beloning van de spreker(s) staat niet direct of indirect in relatie met hun standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie die tijdens de uitzending wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

SPREKERS
Glenn Schoordijk

Glenn Schoordijk


Professional Clients Manager
Jonathan Middelbeek

Jonathan Middelbeek


Accountmanager
DETAILS
START
20:00 uur
DUUR
60 minutes
DATUM
04 april
CATEGORIE
Handelsplatform