Tijdens deze Masterclass beschrijft Philippe Roset hoofd van SPDR ETF’s Nederland bij State Street Global Advisors (SSGA) de kansen die sectorbeleggen biedt. Deze keer wordt specifiek ingezoomd op de financiële sector en de energiesector in Europa.

Met sector ETF’s kunnen beleggers gericht inspelen op trends en tegelijkertijd het risico spreiden over verschillende aandelen.

Wat weet u na deze masterclass?

  • Wat ETF’s zijn en hoe u hiervan gebruik kunt maken in de praktijk.
  • Welke Amerikaanse sectoren op dit moment ‘hot’ zijn en welke niet.
  • U krijgt verschillende strategieën te zien met concrete tips om met ETF’s in te spelen op de laatste marktontwikkelingen.

Deze masterclass is geschikt voor:

  • De belegger die geïnteresseerd is in het gebruik van ETF’s.
  • Beleggers die graag beleggingstips ontvangen.

Disclaimer
De informatie in deze uitzending is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De beloning van de spreker(s) staat niet direct of indirect in relatie met hun standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie die tijdens de uitzending wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

ETF’s en trackers
Waar in deze uiting wordt gesproken over ETF’s willen wij u graag wijzen op de Essentiele Informatie Document (Eid), waar u meer informatie kunt vinden over dit financiële instrument en de risico’s. Het Essentiele Informatie Document kunt u vinden via de website of tradingsplatform van LYNX.

SPREKERS
Suleyman van Landewijk

Suleyman van Landewijk


Accountmanager
Philippe Roset

Philippe Roset


Hoofd SPDR ETF’s NL bij State Street
DETAILS
START
20:00 uur
DUUR
60 minutes
DATUM
19 maart
CATEGORIE
Specials