Technische analyse biedt een gereedschapskist met hulpmiddelen voor elk type trader of belegger. Een succesvol gebruik van technische analyse valt of staat bij een goede kennis van technische indicatoren.

Populaire indicatoren zijn de ‘moving averages’ (MA) en de ‘relatieve sterkte index’ (RSI)
De ‘MACD’, ‘Stochastics’ en ‘Directional Movement Indicator’ (DMI) verdienen net zo veel aandacht.

Tijdens deze masterclass vertelt technisch analist Edward Loef alles over deze technische indicatoren.

Heeft u een vraag die u graag behandeld ziet tijdens deze masterclass? Middels onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen aan Edward.

Wat weet u na deze masterclass?

  • U weet grafieken in te zetten bij het nemen van uw beleggingsbeslissingen.
  • U kunt op basis van de grafiek goede in- en uitstapmomenten bepalen.
  • Uw actuele kennis over technische analyse heeft een flinke boost gekregen.

Deze masterclass is geschikt voor:

  • Korte- en middellangetermijnbeleggers.
  • De belegger die geïnteresseerd is in technische analyse.
  • Ook geschikt voor fundamentele beleggers die hun horizon willen verbreden.

Stel uw vraag aan Edward Loef: 

Disclaimer
De informatie in deze uitzending is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De beloning van de spreker(s) staat niet direct of indirect in relatie met hun standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie die tijdens de uitzending wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

Opties
Waar in deze uiting wordt gesproken over opties willen wij u graag wijzen op het volgende. Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie. Om deze reden adviseert LYNX u, vooraf goed te laten informeren over de werking en risico’s van deze financiële instrumenten. U kunt deze informatie over de productkenmerken en risico’s vinden op de website van LYNX.

SPREKERS
Edward Loef

Edward Loef


Technisch Analist
Suleyman van Landewijk

Suleyman van Landewijk


Accountmanager
DETAILS
START
20:00 uur
DUUR
60 minutes
DATUM
02 april
CATEGORIE
Analyse