LYNX Morning Call

Dagelijks verzorgen Tom Straver, Ed Peerdeman, Jelle van Barneveld, Wubbe Bos en Justin Blekemolen, de beleggingsspecialisten van LYNX, de LYNX Morning Call. Hierin wordt onder andere teruggeblikt op het slot van de Amerikaanse beurzen. Daarnaast worden de ontwikkelingen gedurende de nacht besproken op de Aziatische beurzen en wordt een vooruitblik gegeven op de opening van de Europese beurzen, waaronder de AEX. Tevens vindt u een financiële agenda met de belangrijkste evenementen van de komende dag. Met de LYNX Morning Call bent u te allen tijde goed voorbereid op de handelsdag die komen gaat.

Rode beurzen na slechte winkelverkopen uit de VS en tegenvallende inflatiecijfers uit China

De beurzen doken in de rode cijfers nadat beleggers werden verrast door slechte winkelverkopen uit de VS en tegenvallende inflatiecijfers uit China.

Lees verder

Airbus schrapt jumbo & goed nieuws uit China

De kwartaalcijfers worden positief ontvangen. De cijfers uit China zijn goed & Airbus stopt met de superjumbo, het grootste vliegtuig ter wereld.

Lees verder

Hoogtepunt Nederlandse jaarcijfers & sterk Azië

Vandaag is het hoogtepunt wat betreft Nederlandse jaarcijfers. Heineken, ABN Amro, Unibail en Takeaway komen met cijfers. Het sentiment is daarnaast goed.

Lees verder

Hogere AEX dankzij sterk herstel in Japan en hogere dollar

De AEX gaat hoger openen. Dit mede dankzij een sterke dollar en Japan. Randstad publiceerde net haar cijfers en belooft een recorddividend van € 3,38.

Lees verder

Bomvolle agenda overschaduwt de handelsoorlog

Negatief nieuws en zorgen over de handelsoorlog veroorzaakte vorige week onrust bij beleggers. Deze week zal de volle agenda de handelsoorlog overschaduwen.

Lees verder

Slechte economische vooruitzichten & handelsoorlog drukken het sentiment

De beurzen duiken weer in de rode cijfers nu de handelsoorlog weer oplaait. De slechte economische vooruitzichten drukken eveneens op het sentiment.

Lees verder

Zwak slot van FAANG & Japanse beurs vormt lagere top

De kwartaalcijfers worden positief ontvangen. De Japanse beurs vormt een lagere top en ook de kracht in de VS neemt wat af. De beurzen gaan lager van start.

Lees verder

Trump slaat verzoenende toon aan in State of the Union & ING boekt minder winst

Trump slaat een verzoenende toon aan in State of the Union, maar wil nog steeds dat er een muur komt tussen de VS en Mexico. ING heeft minder winst geboekt.

Lees verder

Jaarresultaat Google & Australië is de kanarie in de kolenmijn?

De resultaten van Alphabet werden niet positief ontvangen, de kosten lopen te snel op. In Australië heerst tijdelijk optimisme dankzij een bankenrapport.

Lees verder

Neemt de techsector weer de leiding op de beurs?

Uitschieters uit de techwereld halen het nieuws, maar presteert de NASDAQ ook beter? Het herstel van de beurzen is sterk en ook de AEX profiteert mee.

Lees verder

Chinese bedrijvigheid verder gekrompen & Amazon daalt nabeurs -5%

Het merendeel van de kwartaalcijfers wordt op de beurs goed ontvangen. Uit nieuwe data blijkt echter dat de Chinese bedrijvigheid verder is gekrompen.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27