LYNX Morning Call

Dagelijks verzorgen Roy van Santen, Tom Straver en Tycho Schaaf, de beleggingsspecialisten van LYNX, de LYNX Morning Call. Hierin wordt onder andere teruggeblikt op het slot van de Amerikaanse beurzen. Daarnaast worden de ontwikkelingen gedurende de nacht besproken op de Aziatische beurzen en wordt een vooruitblik gegeven op de opening van de Europese beurzen, waaronder de AEX. Tevens vindt u een financiële agenda met de belangrijkste evenementen van de komende dag. Met de LYNX Morning Call bent u te allen tijde goed voorbereid op de handelsdag die komen gaat.

Dollar onder druk na nieuwe rentestap Fed

Ondanks een nieuwe renteverhoging van de Federal Reserve gisteren, lag de Amerikaanse dollar vandaag onder druk ten opzichte van de euro.

Lees verder

Kalme opening AEX door storing Eurex

Terwijl beleggers in afwachting zijn van het rentebesluit in de VS, gaat Europa een hele kalme opening tegemoet. Eurex heeft te kampen met een storing.

Lees verder

AEX zet rally voort na opwaartse uitbraak

Ondanks een zwak beeld in Azië, gaat de AEX een hogere opening tegemoet. Het overnamebod op Gemalto geeft hierbij een zetje in de juiste richting.

Lees verder

US beurzen omhoog in aanloop rentebesluit & bitcoin future beschikbaar

Beurzen lopen verder op in aanloop van het rentebesluit van aankomende woensdag. CBOE is gestart met het aanbieden de eerste bitcoin future.

Lees verder

Goud zwak, renteverhoging in aantocht?

Gisteren leverde de goudprijs wederom in. Heeft dit te maken met het FED rentebesluit van volgende week? Lees meer in de LYNX Morning Call.

Lees verder

Ligt toename volatiliteit op de loer?

Positieve Amerikaanse futures geven Europa een steun in de rug. Wel ligt toenemende volatiliteit op de loer nu het karakter van de markt langzaam verandert.

Lees verder

Aziatische beurzen hard onderuit

In navolging van het negatieve sentiment op Wall Street noteren de Aziatische beurzen lager. Met name de dalende koperprijs speelt hier parten.

Lees verder

Verkoopdruk in Amerikaanse technologiesector zet door

Wall Street liet gisteren een sterk verdeeld beeld zien, waar met name technologie-aandelen onder druk lagen. Bankaandelen presteren daarentegen uitstekend.

Lees verder

Beurzen omhoog door goedkeuring Trumps belastingplan

Amerikaanse beurzen wisten vrijdag te herstellen door de goedkeuring van Trumps belastinghervormingen. Maandagochtend gaan beurzen flink hoger openen.

Lees verder

Wall Street flink hoger, maar besluit belastingplan uitgesteld

De Amerikaanse beurzen liepen gisteren hard op in aanloop naar een positieve stemming. Het liep echter anders, het besluit over Trumps plan is uitgesteld.

Lees verder

Technologie-aandelen in de uitverkoop op Wall Street

Gisteren vond een ware sectorrotatie plaats op Wall Street. Terwijl technologie-aandelen onder druk lagen, bereikten verschillende banken nieuwe highs.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27