LYNX Morning Call

Dagelijks verzorgen Tom Straver, Ed Peerdeman, Jelle van Barneveld en Justin Blekemolen, de beleggingsspecialisten van LYNX, de LYNX Morning Call. Hierin wordt onder andere teruggeblikt op het slot van de Amerikaanse beurzen. Daarnaast worden de ontwikkelingen gedurende de nacht besproken op de Aziatische beurzen en wordt een vooruitblik gegeven op de opening van de Europese beurzen, waaronder de AEX. Tevens vindt u een financiële agenda met de belangrijkste evenementen van de komende dag. Met de LYNX Morning Call bent u te allen tijde goed voorbereid op de handelsdag die komen gaat.

Europese beurzen openen vlak in aanloop naar cijferseizoen

De kwartaalresultaten van de Amerikaanse grootbanken werden afgelopen vrijdag matig ontvangen. De Europese indices beginnen vlak aan de nieuwe beursweek in aanloop naar het cijferseizoen. Verder kijken beleggers met een schuin oog naar de topontmoeting van Trump en Poetin in de Finse hoofdstad Helsinki.

Lees verder

Nasdaq-100 op een all-time high

Beleggers schudden de handelszorgen van zich af en de Nasdaq-100 zet zelfs een nieuwe all-time high op de borden. Verder wordt er uitgekeken naar de kwartaalresultaten van de grote Amerikaanse banken JPMorgan Chase, Wells Fargo en Citigroup. Lees dit en meer in de LYNX Morning Call.

Lees verder

Onzekerheid blijft aanhouden; olieprijs kent grootste verlies in 2 jaar

De handelsoorlog zorgde voor een negatief sentimenten op de beurzen. Overigens viel ook de olieprijs hard onderuit. U leest dit en meer in de LYNX Morning Call van Jelle van Barneveld.

Lees verder

Verdere escalatie handelsoorlog; Trump komt met nieuw importtarief op China

De aandelenmarkten in Amerika sloten gisteren op het hoogste punt van de dag. Echter, nabeurs kwam het nieuws naar buiten dat Trump een extra importtarief van 10% op Chinese producten, ter waarde van 200 miljard dollar, heft. De aandelenmarkten gaan vandaag dan ook een lagere opening tegemoet.

Lees verder

Aandelenmarkten positief gestemd in aanloop naar kwartaalcijferseizoen

Het handelsconflict lijkt even naar de achtergrond te zijn verdwenen. Beleggers zijn positief gestemd in aanloop naar het kwartaalcijferseizoen. De bankensector laat wereldwijd een sterk herstel zien. U leest dit en meer in de LYNX Morning Call.

Lees verder

Beurzen schudden handelsoorlog van zich af

De aandelenmarkten wisten de handelszorgen vrijdag even van zich af te schudden. Beleggers trokken zich op aan het goede banenrapport en lieten een prima herstel zien. In de Verenigde Staten gaat voorzichtig het cijferseizoen van start. Lees dit en meer in de LYNX Morning Call.

Lees verder

Eerste schot handelsoorlog met China officieel gelost

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China is vandaag officieel begonnen met het eerste importtarief dat van kracht gaat. Wat betekent dit voor de aandelenmarkten? Is er sprake van paniek of blijven beleggers kalm? Lees dit en meer in de LYNX Morning Call.

Lees verder

Beurs in afwachting van banenrapport en invoering importtarieven

De aandelenmarkten in Europa lijken onveranderd te openen. Beleggers kijken de komende dagen uit naar het Amerikaanse banenrapport. Verder wordt er gespannen uitgekeken naar de Amerikaanse importtarieven op Chinese goederen die vrijdag ingaan en de reactie daarop van China.

Lees verder

Rustige dag verwacht in Europa vanwege Independence Day in de VS

De beurzen in de VS blijven vandaag gesloten in verband met Independence Day. In Europa wordt er uiteraard wel gehandeld, maar de bewegingen zullen naar verwachting beperkt zijn. Beleggers zijn verder in afwachting van de handelstarieven die aanstaande vrijdag in werking worden gesteld.

Lees verder

Rutte ontmoet Trump, Azië blijft zwak

Gisteren had premier Rutte een ontmoeting met de Amerikaanse president Trump. De handelsoorlog kwam beperkt ter sprake, maar er zijn geen afspraken gemaakt. De aandelenmarkten lijken te wachten op nieuwe impulsen. In Azië worden de dalingen overigens gewoon voortgezet.

Lees verder

Onrust in Europa

De beurzen in Europa gaan vandaag een flink lagere opening tegemoet. De handelsoorlog blijft de beurzen domineren. Vrijdag gaan de door de Amerikaanse president Donald Trump aangekondigde importheffingen op producten uit China in. Nu het tevens rommelt in de Duitse regering, krijgt Europa te maken met nog meer onrust.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27