Hoe wijzig ik het standaard e-mailadres naar mijn privé e-mailadres?

  NL EN

Bij het aanmaken van uw LYNX effectenrekening gebruikt LYNX een eigen e-mailadres (newaccounts@lynx.nl), zodat er een geldig e-mailadres is gekoppeld aan uw effectenrekening. Het is essentieel om dit e-mailadres te wijzigen. Op deze wijze ontvangt u informatieberichten omtrent uw portefeuille (bijvoorbeeld keuzedividend, afschriften, marginwijzigingen en berichtgeving omtrent claimemissies) op het door u opgegeven e-mailadres. Hiernaast vindt u daarvoor een korte instructievideo. Hieronder vindt u eventueel stap voor stap de uitleg voor uw e-mailwijziging.

Let op! Als u het e-mailadres wijzigt van newaccounts@lynx.nl in uw persoonlijke e-mailadres, dient u dit nog apart aan ons door te geven. Wij kunnen de e-mailwijziging dan confirmeren en definitief doorvoeren. Open hiervoor een chat rechtsonder in dit venster of stuur hiervoor een e-mail naar info@lynx.nl met daarin uw LYNX rekeningnummer en uw nieuwe e-mailadres.

Instructies voor wijzigen e-mailadres

1. Klik hier om in te loggen in het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening.

2. Aan de linkerkant van uw scherm vindt u een menu. Klik op Settings 1 en kies vervolgens voor User Settings 2.

1
2

3. Aan de rechterkant ziet u de kolom Communication. In de kolom ”Communication” klikt u naast Email Address op Configure 3.

3

4. Kies voor No bij Do you still have access to this email address? 4 Daaronder vult u twee maal uw nieuwe e-mailadres in 5. Klik daarna op Continue.

4
5

5. Vervolgens dient u bij Username en Password uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen van uw LYNX effectenrekening 6. Klik daarna op Continue. Het kan dan zijn dat u dan nog codes van uw codekaart moet invullen, of een challenge te zien krijgt die u dan in de LYNX Trading app dient in te vullen. In dat laatste geval opent u uw LYNX Trading app en klikt u op Services > Authenticate om daar vervolgens de challenge in te voeren en een response string terug te krijgen. Kijk eventueel hier voor uitgebreide instructies over de LYNX Key.

6

6. Er is nu een zogeheten Confirmation Number verstuurd naar uw nieuwe e-mailadres. Vul dit nummer in 7 en klik op Continue.

7

U dient de wijziging nog apart aan ons door te geven. Wij kunnen de e-mailwijziging dan confirmeren en definitief doorvoeren. Open hiervoor een chat rechtsonder in dit venster of stuur hiervoor een e-mail naar info@lynx.nl met daarin uw LYNX rekeningnummer en uw nieuwe e-mailadres.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX