Hoe kan ik mijn adreswijziging doorgeven?

Het is van belang om een adreswijziging door te geven aan LYNX in verband met het fysiek toesturen van informatie. Een adreswijziging bestaat uit twee stappen. Enerzijds dient u uw adres aan te passen in het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening. Anderzijds dient u een e-mail te sturen naar info@lynx.nl met daarin een nieuw bewijs van vestiging. Zorg er dus altijd voor dat u ons op de hoogte stelt van uw adreswijziging. Hieronder vindt u de uitgebreide instructies.


Stuur, bij voorkeur per e-mail, een nieuw bewijs van vestiging (bijv. bankafschrift met daarop uw naam en adres) naar info@lynx.nl onder vermelding van uw LYNX effectenrekeningnummer.

1. Log in in uw Account Management.
 
2. In het linker menu gaat u naar Settings1 en vervolgens naar Account Settings 2.
 

1
2

 
3. Onder Profile klikt u vervolgens op het potloodje om uw gegevens aan te passen 3.
 
3

 
4. In het volgende scherm kunt u de betreffende gegevens wijzigen. Rechts onderin klikt u op Continue om de wijzigingen uiteindelijk te bevestigen.
LET OP: een adreswijziging wordt niet doorgevoerd als u geen nieuw bewijs van vestiging naar LYNX heeft opgestuurd. Zorg er dus altijd voor dat u ons op de hoogte stelt van uw adreswijziging.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX