Hoe kan ik een jaaroverzicht opvragen voor mijn belastingaangifte?

U kunt een jaaroverzicht downloaden en bekijken in uw Account Management. Hiernaast ziet u daarvoor een handige instructievideo welke kort laat zien hoe u gemakkelijk een jaaropgave kunt opvragen en bekijken. Ook vindt u hieronder nog een uitleg stap voor stap. Als u een jaaropgave wilt opvragen van een effectenrekening welke reeds is gesloten, dan kunt een e-mail sturen naar info@lynx.nl met daarin de aanvraag voor een jaaropgave van het betreffende jaar en rekeningnummer. Dit is geheel kosteloos.

LET OP! Het jaaroverzicht van 2018 wordt doorgaans in de loop van februari 2019 opgemaakt. Om toch al eerder een jaaroverzicht van 2018 op te vragen dient u bij Period te kiezen voor Custom Date Range. Bij Date kunt u vervolgens 2 januari 2018 t/m 31 december 2018 selecteren.

Klik hier om in te loggen in uw Account Management.

Klik links bovenin op Menu. Ga naar Reports en vervolgens naar Statements.

Bij Period kiest u voor Annual. Vervolgens kunt u bij Date het betreffende jaar selecteren. Tot slot kunt u bij Format voor PDF kiezen om het jaaroverzicht te downloaden en op te slaan op uw computer. U kunt ook voor HTML/WEB kiezen om het jaaroverzicht direct te bekijken. Klik op Run Statement om uw jaaroverzicht op te vragen.


 

LET OP! Het jaaroverzicht van 2018 wordt doorgaans in de loop van februari 2019 opgemaakt. Om toch al eerder een jaaroverzicht van 2018 op te vragen dient u bij Period te kiezen voor Custom Date Range. Bij Date kunt u vervolgens 2 januari 2018 t/m 31 december 2018 selecteren.

Annual: Custom Date Range:
Net Asset Value Uw rekeningwaarde aan het begin en einde van het betreffende jaar. Inclusief een samenvatting van alle mutaties.
Open positions Uw openstaande posities op 31 december.
Trades Alle uitgevoerde transacties die zijn verricht tijdens het betreffende jaar.
Dividends Uw ontvangen dividenden.
Withholding Tax (Roerende voorheffing) De ingehouden dividendbelasting in het betreffende jaar.
Deposits & Withdrawals (Bij- en terugboekingen) Uw stortingen op uw effectenrekening en uw terugboekingen naar uw bankrekening.

Wij hebben voor u een voorbeeld gemaakt met een korte uitleg hoe u uw LYNX effectenrekening opgeeft bij uw belastingaangifte. Raadpleeg daarvoor onderstaand artikel. Voor meer informatie dient u uw belastingadviseur te raadplegen.

Belastingaangifte invullen


U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat, e-mail of WhatsApp. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Roger van Buuren
Roger van Buuren
Service Manager