Hoe kan ik een jaaroverzicht opvragen voor mijn belastingaangifte?

U kunt een jaaroverzicht downloaden en bekijken in uw Account Management. Hiernaast ziet u daarvoor een handige instructievideo welke kort laat zien hoe u gemakkelijk een jaaropgave kunt opvragen en bekijken. Ook vindt u hieronder nog een uitleg stap voor stap. Als u een jaaropgave wilt opvragen van een effectenrekening welke reeds is gesloten, dan kunt een e-mail sturen naar info@lynx.nl met daarin de aanvraag voor een jaaropgave van het betreffende jaar en rekeningnummer. Dit is geheel kosteloos.

Het jaaroverzicht wat u onder Annual kunt downloaden wordt pas beschikbaar gesteld rond eind februari. Tot die tijd kunt u eventueel via Custom Date Range uw jaaroverzicht opvragen.

Klik hier om in te loggen in uw Account Management.

Klik links bovenin op Menu. Ga naar Reports en vervolgens naar het pijltje achter Activity.

Bij Period kiest u voor Annual. Vervolgens kunt u bij Date het betreffende jaar selecteren. Tot slot kunt u bij Format voor PDF kiezen om het jaaroverzicht te downloaden en op te slaan op uw computer. U kunt ook voor HTML/WEB kiezen om het jaaroverzicht direct te bekijken. Klik op Run Statement om uw jaaroverzicht op te vragen.

Annual:                                     Custom Date Range:
Net Asset Value Uw rekeningwaarde aan het begin en einde van het betreffende jaar. Inclusief een samenvatting van alle mutaties.
Open positions Uw openstaande posities op 31 december.
Trades Alle uitgevoerde transacties die zijn verricht tijdens het betreffende jaar.
Dividends Uw ontvangen dividenden.
Withholding Tax (Roerende voorheffing) De ingehouden dividendbelasting in het betreffende jaar.
Deposits & Withdrawals (Bij- en terugboekingen) Uw stortingen op uw effectenrekening en uw terugboekingen naar uw bankrekening.

Let op! Voor zakelijke rekeningen klik hier

Als u een zakelijke rekening heeft ziet u nog een andere lay-out van het Account Management. In dat geval gaat u naar Reports > Activity > Statements en kiest u bij Period voor Calendar Year 2018.

Wij hebben voor u een voorbeeld gemaakt met een korte uitleg hoe u uw LYNX effectenrekening opgeeft bij uw belastingaangifte. Raadpleeg daarvoor onderstaand artikel. Voor meer informatie dient u uw belastingadviseur te raadplegen.

Belastingaangifte invullen


Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX