=

Overboeken van uw portefeuille naar LYNX

Wilt u uw portefeuille of een gedeelte van uw portefeuille bij een andere broker overboeken naar uw rekening bij LYNX? Dat kan door het invullen van het overboekingsformulier. LYNX rekent geen kosten voor het overboeken van effecten, tenzij dit om zogeheten Direct Registration System (DRS) Transfers gaat. Kijk op onze tarievenpagina voor meer informatie omtrent deze kosten. Let op dat daarnaast uw huidige broker ook kosten in rekening kan brengen voor het overboeken naar LYNX toe.

U kunt het ingevulde overboekingsformulier per post opsturen naar LYNX. Voor een snellere afhandeling raden wij aan om het formulier in te scannen en te e-mailen naar overboeken@lynx.nl.

Let op!

Wegens aanhoudende drukte omtrent het Brexit migratieproces neemt een overboeking momenteel langer in beslag. We proberen uw overboekingsverzoek uiteraard zo spoedig mogelijk op te pakken.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX
=