Overboeken van uw portefeuille naar LYNX


Wilt u uw portefeuille of een gedeelte van uw portefeuille bij een andere broker overboeken naar uw rekening bij LYNX?
Dat kan door het invullen van het overboekingsformulier. LYNX rekent geen kosten voor het overboeken van effecten, tenzij dit om zogeheten Direct Registration System (DRS) Transfers gaat. Kijk op onze tarievenpagina voor meer informatie omtrent deze kosten. Let op dat daarnaast uw huidige broker ook kosten in rekening kan brengen voor het overboeken naar LYNX toe.

U kunt het ingevulde overboekingsformulier per post opsturen naar LYNX. Voor een snellere afhandeling raden wij aan om het formulier in te scannen en te e-mailen naar overboeken@lynx.nl.

Let op: LYNX bevindt zich momenteel in een migratieproces. Doordat wij gebruikmaken van de infrastructuur van de Britse partner Interactive Brokers, proberen wij in verband met de (harde) Brexit de rekeningen binnen afzienbare tijd te migreren naar een Europese structuur. In het uiterste geval kunnen er hierdoor (tijdelijk) beperkingen gelden voor uw rekening. Het is in dat geval bijvoorbeeld niet mogelijk om transacties te verrichten en/of posities over te boeken naar LYNX. Meer informatie vindt u op www.lynx.nl/brexit. Houd hiermee rekening wanneer u een overboekingsverzoek bij ons indient.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX