Algemeen

Wat is een multivalutarekening? 

Bij LYNX maakt u gebruik van een multivalutarekening. Dit betekent dat u meerdere valuta’s tegelijkertijd kunt aanhouden in uw portefeuille.

Waar moet u op letten als u handelt in buitenlandse effecten?

Transacties worden altijd afgewikkeld in de valuta waartegen de producten genoteerd staan. LYNX voert hierbij geen automatische valutaconversie uit.

Pattern Daytrade Regel

Indien u handelt op de Amerikaanse beurs met een portefeuille kleiner dan $ 25.000 dan heeft u te maken met de Pattern Daytrade Regel.

Handel buiten reguliere handelstijden

U kunt bij LYNX niet alleen tijdens reguliere handelstijden handelen, maar ook buiten reguliere handelstijden.

Verschil tussen cash- en marginrekening

U kunt ervoor kiezen om een cash- of marginrekening te openen. Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen deze rekeningtypes.

Dividendverwerking

Afhankelijk van het type dividend zult u direct cash ontvangen of dividendrechten in de vorm van RTS.

Stock Yield Enhancement Program

Het Stock Yield Enhancement Program (SYEP) biedt u de mogelijkheid om uw aandelen beschikbaar te stellen voor shortselling tegen een vergoeding.

Aanmelden aandeelhoudersvergadering

Als klant van LYNX heeft u de mogelijkheid om u aan te melden voor aandeelhoudersvergaderingen indien u beschikt over een of meerdere aandelen van het betreffende bedrijf.

Aanmelden IPO’s

Het is bij LYNX niet mogelijk om u aan te melden voor een IPO. Zodra het aandeel daadwerkelijk publiekelijk op de beurs verhandelbaar is, kunt u het betreffende aandeel via LYNX verhandelen.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX