Algemeen

Wat is een multivalutarekening? 

Bij LYNX maakt u gebruik van een multivalutarekening. Dit betekent dat u meerdere valuta’s tegelijkertijd kunt aanhouden in uw portefeuille.

Hoe gaat LYNX om met handel in buitenlandse effecten

Transacties worden altijd afgewikkeld in de valuta waartegen de producten genoteerd staan. LYNX voert hierbij geen automatische valutaconversie uit.

Pattern Daytrade Regel

Indien u handelt op de Amerikaanse beurs met een portefeuille kleiner dan $ 25.000 dan heeft u te maken met de Pattern Daytrade Regel.

Handel buiten reguliere handelstijden

U kunt bij LYNX niet alleen tijdens reguliere handelstijden handelen, maar ook buiten reguliere handelstijden.

Verschil tussen cash- en marginrekening

U kunt ervoor kiezen om een cash- of marginrekening te openen. Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen deze rekeningtypes.

Dividendverwerking

Afhankelijk van het type dividend zult u direct cash ontvangen of dividendrechten in de vorm van RTS.

Stock Yield Enhancement Program

Het Stock Yield Enhancement Program (SYEP) biedt u de mogelijkheid om uw aandelen beschikbaar te stellen voor shortselling tegen een vergoeding.

Aanmelden aandeelhoudersvergadering

Als klant van LYNX heeft u de mogelijkheid om u aan te melden voor aandeelhoudersvergaderingen indien u beschikt over een of meerdere aandelen van het betreffende bedrijf.

Aanmelden IPO’s

Het is bij LYNX niet mogelijk om u aan te melden voor een IPO. Zodra het aandeel daadwerkelijk publiekelijk op de beurs verhandelbaar is, kunt u het betreffende aandeel via LYNX verhandelen.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX