Toevoegen tweede gebruiker (2nd user)

U heeft de mogelijkheid om meerdere gebruikers aan uw LYNX rekening toe te voegen. In totaal kunnen er maximaal vijf gebruikers worden toegevoegd. Op deze manier kunt u een scheiding maken tussen gebruikers op dezelfde rekeningen. Het is verder ook mogelijk om specifieke rollen toe te kennen aan de gebruikers. Hiermee behoudt u de controle over de rechten van gebruikers op de rekening. Hieronder vindt u de stappen voor het aanmaken van een extra gebruiker.

Klik hier om in te loggen in het Administratieve gedeelte van uw rekening.

Druk linksboven in uw scherm op Menu, ga naar Settings 1 en klik op Account Settings. 2

Vervolgens scrollt u in het rechter scherm naar beneden en klikt u naast Users & Access Rights op het tandwiel 3.

3
1
2

U heeft de mogelijkheid om rollen aan te maken die u aan gebruikers kunt toekennen. Zo hoeft u niet bij elke nieuwe gebruiker aan te geven welke rechten deze heeft, maar kunt u de gebruiker een gemakkelijk een rol geven.

Om een rol aan te maken kunt u in het User & Access Rights menu klikken op het plusje naast User Roles 4.

In het volgende scherm kunt u naast Role name een naam geven aan de rol. Vervolgens zult u vijf formulieren doorlopen met elk verschillende mogelijkheden voor de rechten. De rechten zijn opgedeeld in Handel, Rapportage, Financiering en Gebruikersinstellingen formulieren.

4

In dit scherm kunt u de de gebruikers en rollen aanmaken of beheren. Om een gebruiker aan te maken drukt u op het plusje naast Users 5.

5

In het volgende scherm begint u met het aanmaken van de gebruiker. Allereerst dient u een unieke Gebruikersnaam en Wachtwoord voor de gebruiker in te stellen. Vervolgens kunt u Yes selecteren als dit een tweede gebruiker is voor uw eigen gebruik. Indien u een tweede gebruiker wilt aanmaken voor iemand anders, kunt u No selecteren. Indien u No ingeeft, dient u de gegevens van de persoon die gebruik gaat maken van dit account in te vullen. Als u alle gegevens correct heeft ingevuld, drukt u op Continue 6 waarna u kunt aangeven welke rechten de gebruiker heeft. Heeft u al een rol heeft aangemaakt? Dan kunt u de gebruiker uw vooraf aangemaakte rol toewijzen.

6

Ten slotte dient u de aanvraag te autoriseren. Hiervoor gaat u in uw Notificaties 7 naar uw Pending Items 8.

7
8
Door in de volgende pagina uw naam in te vullen, maakt u de aanvraag compleet. De aanvraag wordt binnen 24 uur verwerkt.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX