LYNX Professional Clients

Zakelijke beleggingsrekening: De rekening voor zakelijke beleggers

Uw partner voor efficiënt beheer


LYNX Professional Clients
staat klaar voor professionele beleggers waaronder beleggingsfondsen en vermogensbeheerders. Ons geavanceerde handelsplatform stelt hen in staat om (collectief) beheer zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Kostbare tijd kan hierdoor worden bespaard. Tijd die kan worden gebruikt voor research en het bedienen van klanten.

Neem contact met ons op

Geavanceerd handelsplatform

Een state-of-the-art handelsplatform met innovatieve tools voor collectief en individueel beheer.

Deskundige dienstverlening

Een team van experten en persoonlijke dienstverlening, die verder gaat dan het beantwoorden van vragen

Wereldwijd beleggen

Krijg toegang tot 150 beurzen en handel met enkele muisklikken in aandelen, opties, futures, valuta’s, hefboomproducten en ETF’s.


Onze klanten

Ben u geen fondsmanager of vermogensbeheerder, maar wel een professionele belegger? Neem contact op met LYNX Professional Clients voor meer informatie.


Op maat gemaakte oplossingen en tarieven

Bij LYNX Professional Clients bieden we technologie gedreven oplossingen op maat voor collectief beheer en discretionaire mandaten. Wij denken samen met u mee aan de kostenefficiëntie en hanteren competitieve en passend tarief. Elke cliënt is uniek en daarbij past in onze ogen een op maat gemaakt tarief. 


Beurzen en markten: Wereldwijd beleggen binnen handbereik

LYNX - wereldwijd beleggen binnen handbereik

Met LYNX Professional Clients heeft u toegang tot 150 beurzen in maar liefst 33 landen.

Profiteer van de grootst mogelijke flexibiliteit bij het opbouwen en beheren van uw beleggingsportefeuilles in binnen- en buitenland. Krijg toegang tot de grootste selectie van financiële producten in de industrie, zoals: aandelen, opties, futures, valuta’s en hefboomproducten.


Handelsplatform Trader Workstation - TWS Mosaic

Trader Workstation

Het bekroonde Trader Working Station biedt de technologie om professionals te helpen slagen met het uitvoeren van hun strategieën. Handel en beheer portefeuilles efficiënt op een geavanceeerd handelsplatform. 

  • Een handelsplatform op maat ingesteld 
  • Groepsorders en allocatie tools
  • Professionele trading tools 
  • Mogelijkheid tot API-connecties 

API-oplossingen

Klanten van LYNX Professional Clients kunnen softwaretools van derden via een API-verbinding koppelen met het Trader Workstation. Onze developers kunnen hierbij ondersteunen

Deze handelsapplicaties kunnen onder andere gebruikt worden om beleggingsstrategieën te optimaliseren of algoritmisch uit te laten voeren.

Voor ervaren beleggers op de Amerikaanse markt stellen wij een API-oplossing beschikbaar

  •  

  •  
  • Wanneer kunnen we u bereiken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een team van professionals

Met samen meer dan 30 jaar ervaring in de sector van asset management, kunt u vertrouwen op de juiste ondersteuning van een team van experts.

Persoonlijk contact, geen wachttijden en een team van professionals die altijd voor u klaarstaan. Dit kunt u van LYNX Professional Clients verwachten. Sterker nog, hierin willen wij ons onderscheiden. Alle medewerkers zijn opgeleid en gespecialiseerd om professionele beleggers van dienst te zijn. Neem contact op en bespreek hoe de oplossingen van LYNX Professsional Clients u kunnen ondersteunen.  

Onze partners