Open een rekening

& ontvang € 200 transactietegoed

Profiteer van onze speciale welkomstactie: Open voor 10 december 2021 een rekening en ontvang € 200 transactietegoed. Het tegoed is geldig tot en met 28 februari 2022, het is niet beschikbaar voor CFD's, Sprinters en Turbo's.

Doorloop het online openingsproces en volg de instructies om de beleggingsrekening via LYNX zo snel mogelijk te openen.

Handel tegen lage transactiekosten op een geavanceerd handelsplatform en geniet van persoonlijke service en ondersteuning.

Open een beleggingsrekening bij online broker LYNX
Actievoorwaarden

Actievoorwaarden: “Open een rekening via LYNX en ontvang € 200 transactietegoed’’

Nieuwe klanten die zelf willen beleggen en een rekening openen via LYNX, komen in aanmerking voor een transactietegoed van € 200. Het transactietegoed is niet beschikbaar voor CFD’s, Sprinters en Turbo’s.

Hieronder vindt u alle voorwaarden van onze actie:

 1. De actie start op 15 november 2021 en eindigt op 10 december 2021.
 2. Klanten dienen minimaal 18 jaar oud te zijn.
 3. De actie staat open voor natuurlijke personen woonachtig in Nederland.
 4. De actie bestaat uit een transactietegoed van € 200 wanneer een nieuwe klant een rekening opent via LYNX. 
 5. U bent klant van LYNX in het kader van deze actie op het moment dat u uw eerste storting op de geopende rekening heeft gedaan.
 6. Het transactietegoed is geldig tot en met 28 februari 2022.
 7. De gemaakte transactiekosten in doorgegeven orders in financiële instrumenten, met uitzondering van CFD’s, Sprinters en Turbo’s, tot een maximum van € 200, worden na het verstrijken van de gebruikstermijn (28 februari 2022) via LYNX teruggestort op uw rekening. Houdt u op dat moment geen rekening meer via LYNX aan, dan worden de door u gemaakte transactiekosten niet vergoed.
 8. Het transactietegoed is in euro’s. Indien transactiekosten in een andere valuta dan in euro worden gemaakt, dan worden de gemaakte transactiekosten eerst omgerekend naar euro’s en vervolgens teruggestort op uw rekening. Het omrekenen gebeurt tegen de dan geldende wisselkoers op het moment van vergoeden.
 9. Per adres kan maximaal één nieuwe rekeninghouder deelnemen aan de actie. U komt niet in aanmerking voor het transactietegoed van deze actie indien iemand op hetzelfde adres als u reeds een rekening via LYNX heeft.
 10. Het is niet mogelijk deze actie te combineren met andere acties van LYNX.
 11. Op de relatie met onze klant(en) is de LYNX Cliëntovereenkomst van toepassing: zie lynx.nl/documenten . Het ontvangen en doorgeven van orders in financiële instrumenten vindt plaats overeenkomstig de voorwaarden die hierin uiteengezet zijn. 
 12. LYNX kan uw rekeningaanvraag zonder opgaaf van redenen weigeren.
 13. LYNX behoudt zich het recht voor om de invulling van de actie te wijzigen of de actie tussentijds stop te zetten. Wijzigingen in deze actie zullen te allen tijde kenbaar gemaakt worden via de LYNX website.
 14. Deelname aan deze actie verplicht de klant niet tot het doen van (een bepaald aantal) transacties. Het staat klanten vrij om op elk moment en zonder opzegtermijn de Cliëntovereenkomst met LYNX op te zeggen.
 15. Deelname aan deze actie houdt in dat u erkent kennis te hebben genomen van deze actievoorwaarden, deze te hebben gelezen, te begrijpen en te aanvaarden.
 16. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.
 17. LYNX respecteert uw privacy. LYNX gebruikt uw persoonsgegevens om u op de hoogte te houden van onze dienstverlening, om u van gevraagde informatie te voorzien en indien u hiervoor toestemming geeft ten behoeve van direct marketingdoeleinden. U heeft het recht om uw gegevens in te zien. Zie voor een nadere beschrijving van onze privacy voorwaarden: lynx.nl/privacyverklaring.
 18. Medewerkers van LYNX zijn uitgesloten van deze actie.

Heeft u vragen met betrekking tot deze actie?

Bel 0800 2030 of mail info@lynx.nl
Actievoorwaarden

Actievoorwaarden: “Open een rekening en ontvang € 200 transactietegoed’’

LYNX biedt u de volgende actie aan: Nieuwe klanten die een rekening openen, komen in aanmerking voor een transactietegoed van € 200.
Niet van toepassing op complexe financiële instrumenten, buiten opties, futures en warranten.

Hieronder vindt u alle voorwaarden van de actie – door bevestiging van deelname aan de actie accepteert u de actievoorwaarden:

 1. De actie start op 15 november 2021 en eindigt op 10 december 2021.
 2. Klanten dienen minimaal 18 jaar oud te zijn.
 3. De actie staat open voor Belgische natuurlijke en rechtspersonen woonachtig respectievelijk gevestigd in België.
 4. De actie bestaat uit de toekenning van een transactietegoed van € 200 wanneer een nieuwe klant een rekening opent.
 5. U bent klant van LYNX op het moment dat u uw eerste storting heeft gedaan.
 6. Het transactietegoed is geldig tot en met 28 februari 2022.
 7. De gemaakte transactiekosten in financiële producten, met uitzondering van deze voor afgeleide complexe financiële instrumenten (met uitzondering van opties of warranten), tot een maximum van € 200, worden na het verstrijken van de gebruikstermijn (28 februari 2022) teruggestort op uw rekening via LYNX. Heeft u op dat moment geen rekening meer bij Interactive Brokers via LYNX, dan worden de door u gemaakte transactiekosten niet vergoed.
 8. Het transactietegoed is in euro’s. Indien transactiekosten in een andere valuta dan in euro worden gemaakt, dan worden de gemaakte transactiekosten eerst omgerekend naar euro’s en vervolgens gestort op uw rekening. Het omrekenen gebeurt tegen de dan geldende wisselkoers op het moment van vergoeden.
 9. Per adres kan maximaal één rekeninghouder deelnemen aan de actie.
 10. Het is het niet mogelijk deze actie te combineren met andere acties van LYNX.
 11. U komt niet in aanmerking voor het transactietegoed van deze actie, indien iemand op hetzelfde adres als u reeds een rekening via LYNX heeft.
 12. Het is niet toegestaan om met deze actie deel te nemen met zowel een rekening op persoonlijke titel als op zakelijke titel. Slechts één van deze rekeningen komt in aanmerking voor de actie.
 13. Voor het overige is op de relatie tussen u en LYNX is de LYNX Cliëntovereenkomst van toepassing: zie lynx.be/documenten.
 14. LYNX kan uw rekeningaanvraag zonder opgaaf van redenen weigeren.
 15. Transacties in financiële instrumenten worden uitgevoerd conform de LYNX Cliëntovereenkomst.
 16. LYNX behoudt zich het recht de invulling van de actie te wijzigen of de actie tussentijds stop te zetten. Wijzigingen in deze actie zullen kenbaar gemaakt worden op de website van LYNX.
 17. Deelname aan deze actie verplicht de klant niet tot het doen van (een bepaald aantal) transacties. Het staat klanten vrij om op elk moment de overeenkomst met LYNX op te zeggen.
 18. Deelname aan deze actie houdt in dat u erkent kennis te hebben genomen van deze actievoorwaarden, deze te hebben gelezen, te begrijpen en te aanvaarden.
 19. Op deze actie is het Belgische recht van toepassing.
 20. LYNX respecteert uw privacy. LYNX gebruikt uw gegevens om u op de hoogte te houden van onze dienstverlening, om u gevraagde informatie te bezorgen en voor direct marketingdoeleinden. U heeft het recht om uw gegevens in te zien. Zie voor een nadere beschrijving lynx.be/privacyverklaring.

Heeft u vragen met betrekking tot deze actie?

Bel + 32 9 223 23 20 of mail info@lynx.be

Verstandig dat u voor LYNX kiest. Beleggers bij LYNX profiteren namelijk van een groot aantal voordelen. Wij zetten ons in voor de serieuze en actieve belegger die aan de hand van onze dienstverlening tot een optimaal beleggingsresultaat kan komen. Daartegenover staat dat onze dienstverlening niet voor iedereen geschikt is. Zo verwachten wij dat u, net als wij, beleggen serieus neemt.

Neem zorgvuldig onderstaande voorwaarden door, voordat u de aanvraag voor het openen van een rekening start:

 • Minimumleeftijd van 18 jaar
 • Voor een enkele of gezamenlijke rekening geldt een minimumstorting (of portefeuilleoverboeking) van EUR 3.000 of meer
 • Wanneer u in complexe producten wenst te handelen, zoals opties en futures, heeft u minimaal 2 jaar beleggingservaring nodig

Sluit dit aan bij u? Dan helpen wij u graag het maximale uit uw beleggingsportefeuille te halen.


Checklist beleggingsrekening openen
Veelgestelde vragen over het openen van een rekening

FAQ: Beleggingsrekening openen

Welke documenten en gegevens zijn vereist om een beleggingsrekening te openen?
 • IBAN: vanwege de algemene due diligence-vereisten van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) dient u het IBAN nummer van de bankrekening die u als tegenrekening wenst te gebruiken op te geven.
 • Kopie van uw identiteitskaart of paspoort: een rijbewijs wordt niet geaccepteerd.
 • Bewijs van vestiging: een internet- of vaste telefoonrekening of een bankafschrift. Belangrijk: andere dan de genoemde documenten kunnen niet worden geaccepteerd (mobiele telefoonrekening, belastingaangiften, enz.). Het bewijs van vestiging mag niet ouder zijn dan 6 maanden.
 • Gezamenlijke rekening: in het geval van een gezamenlijke rekening zijn de nodige documenten vereist van beide aanvragers.
Is het mogelijk om effecten over te boeken?

Om uw effecten over te boeken, moet u eerst een beleggingsrekening via LYNX openen. Meer informatie vindt u hier: portefeuille overboeken.

Welke typen beleggingsrekeningen zijn er beschikbaar?

Particuliere beleggers kunnen een individuele of gezamenlijke rekening openen via LYNX. Bedrijven, verenigingen en stichtingen kunnen via LYNX een zakelijke rekening openen. In beide gevallen heeft de keuze uit een cash of margin rekening.


Service

Heeft u hulp nodig of heeft u vragen over het openen van een beleggingsrekening?

Vermogensbeheer Friesland

Neem dan gerust contact op met ons serviceteam.

Onze persoonlijke en deskundige klantenservice helpt u bij alle vragen over het openen van een beleggingsrekening, het inleggen van orders en het handelsplatform. Neem contact met ons op via telefoon, email of chat.

Bel ons

Vanuit Nederland (gratis)

0800 2030

Vanuit het buitenland

+31 (0)20 – 625 15 24

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00

Waarom een beleggingsrekening openen via LYNX?

Uitgebreide handelsmogelijkheden

 • Toegang tot 135 beurzen wereldwijd
 • Uitgebreid productaanbod
 • Stabiel en betrouwbaar handelsplatform
 • Mobiele trading apps
 • Handige trading tools

Scherpe tarieven

 • Lage transactiekosten
 • Opties vanaf EUR 0,79, aandelen vanaf EUR 6,00
 • Gratis dividenduitkering
 • Telefonische orderondersteuning
 • Volumekorting voor actieve handelaren*

Service, educatie & inspiratie

 • Persoonlijke & vakkundige service
 • Uitgebreid Service Center
 • Informatief Beurs & Kennisportaal
 • Masterclasses & deskundige analyses
 • Nieuwsbrieven van internationale experts

* Neem contact op met relatiebeheer@lynx.nl voor een tarief op maat.

Voor dit totaalpakket rekenen wij in het uiterste geval een platform fee van € 5,00 per kalendermaand, echter wordt deze verminderd met de gemaakte transactiekosten. Doet u bijvoorbeeld één aandelenorder ASML van € 6,00, dan komt de fee te vervallen. Klanten met een portefeuillewaarde boven de € 100.000 zijn uitgesloten van de platform fee.