Trader Workstation:
het bekroonde handelsplatform

Het handelsplatform Trader Workstation (TWS) is het hart van LYNX en vormt daarmee de basis voor uw succes.

Het TWS Handelsplatform is ontwikkeld in samenwerking met professionele handelaren, om beleggers de optimale software te bieden. TWS wordt gewaardeerd vanwege het gebruiksgemak, de stabiliteit en de technische superioriteit.

Trader Workstation heeft alles in zich voor de serieuze belegger. Het handelsplatform stelt u in staat om aandelen, opties, futures, valuta’s, ETF’s, obligaties en CFD’s te verhandelen – alles vanuit één effectenrekening. U krijgt toegang tot 135 markten en beurzen over de hele wereld.

Handelen met het professionele beleggingsplatform van LYNX

Het handelsplatform voor de serieuze belegger

Het TWS Handelsplatform - succes is een kwestie van techniek

Om te kunnen beleggen op de beurs heeft u een handelsplatform nodig. Het vormt de schakel tussen u als belegger en de beurs.

U gebruikt een handelsplatform om uw effectenrekening te beheren, aandelen, fondsen en financiële markten te analyseren en aan- en verkooporders door te geven aan de beurs. Een professioneel handelsplatform is daarom onmisbaar voor de serieuze belegger. Met het Trader Workstation biedt LYNX u een handelsomgeving waarmee u door de stabiliteit, functionaliteit, veiligheid en snelheid optimaal kunt inspelen op kansen in de markt.

Stabiliteit en uptime

Het Trader Workstation heeft tijdens dataoverdracht aan wereldwijde beurzen een zeer lage vertraging en een bovengemiddelde Point of Presence (PoP). Dit is voor beleggers van belang wanneer er zich storingen voordoen in intercontinentale internetknooppunten of ten tijde van grote volatiliteit op de financiële markten. Zelfs tijdens extreme gebeurtenissen op de beurs, zoals de ontkoppeling van de Euro-Zwitserse frank en de Flash Crash draaide ons handelsplatform stabiel en zonder onderbrekingen.

De voordelen van TWS voor u op een rij:

 • Professionele trading tools
 • Meer dan 60 ordertypes
 • Meer dan 100 belangrijke technische indicatoren
 • Persoonlijke steun- en weerstandsniveaus
 • Realtime streaming koersinformatie
 • Snel schakelen tussen candlestick-, bar- en lijngrafieken
 • Automatisch toevoegen van Fibonacci-niveaus
 • Opvragen van historisch koersverloop en Time & Sales
 • Orders direct in grafiek inleggen


TWS ontdekken

Trader Workstation - meer dan alleen een handelsplatform

Voordat u van start gaat met beleggen via LYNX, richten wij het handelsplatform zo efficiënt mogelijk voor u in. Zelfs minder ervaren beleggers vinden daardoor snel hun weg.

Naast het doorgeven van orders, kunt u nog veel meer met TWS.

Speciale functies

 • Handelsoverzicht: Controleer uw transacties en handelsvolumes per effect in uitgebreide transactierapporten.
 • Winst en verlies: Bekijk op elk moment de prestaties van uw effecten.
 • Realtime controle: Wees altijd precies op de hoogte, want veranderingen in de koersen worden elke seconde in de waarde van de rekening verwerkt.
 • Grafieken: Bekijk interactieve, aanpasbare grafieken die kunnen worden aangevuld met tal van indicatoren en trendlijnen.
 • Marginvereisten: Houd rekening met de marginvereisten in een duidelijk marginoverzicht
 • Marktgegevens: Te allen tijde realtime marktgegevens voor de gewenste beurs.
 • Nieuws: Lees het laatste nieuws van toonaangevende nieuwsdiensten, zoals Reuters.
 • Financiële informatie: Lees rapporten over duizenden bedrijven wereldwijd.
 • Evenementenkalender: Blijf op de hoogte en laat u nooit meer verrassen door het nieuws.
 • Alerts: Ontvang automatische waarschuwingen van veranderingen in de markt door middel van zelf gecreëerde alerts.

TWS varianten

Varianten van Trader Workstation

De gebruikersinterface van Trader Workstation kan in twee varianten worden weergeven – als TWS Classic en als TWS Mosaic. Beide bieden u verschillende voordelen.

Voor allebei de weergaven van het handelsplatform zijn instellingen beschikbaar om uw handelsplatform volledig te personaliseren, zodat u optimaal met de software kunt werken.

TWS Classic

De klassieke versie van Trader Workstation biedt u een handelsomgeving, waarin u een overzicht heeft van de verschillende beurzen en marken, uw posities en portefeuillewaarden ziet staan, analyses kunt maken en aan- en verkopen verricht.
Effecten kunnen worden gecategoriseerd in persoonlijke watchlists die u eenvoudig kunt aanmaken, zodat u de effecten die u interessant vindt in één oogopslag kunt bekijken. Met de alertfunctie krijgt u een melding als zich bewegingen in volume of prijs voordoen, zodat u belangrijke ontwikkelingen niet hoeft te missen. Gebruik hotkeys om snel te kunnen anticiperen op ontwikkelingen in de markt. Deze versie van TWS slaat al uw voorkeuren op, zodat u direct toegang heeft tot uw favoriete grafieken en trading tools.
Handelsplatform Trader Workstation - TWS Clasic

TWS Mosaic

De mozaïek versie van het handelsplatform is een gepersonaliseerd werkblad dat is opgebouwd uit verschillende ‘tegels’.

Deze onderdelen kunnen naar uw eigen wens worden toegevoegd, verwijderd, verplaatst, vergroot of verkleind. Met TWS Mosaic heeft u altijd uw belangrijkste informatie direct op het scherm beschikbaar. U heeft snel toegang tot watchlists, uw portefeuille, interactieve grafieken, openstaande orders en nog veel meer. Uiteraard zijn al onze trading tools beschikbaar in deze softwareversie en zorgen ze voor een snelle én comfortabele handelservaring. In de library van TWS Mosaic staan 25 varianten van het platform voor u klaar. Zo is er een mozaïek gebouwd voor de fundamenteel analist, technische analist, optiehandelaar, futurehandelaar en forex trader. Kies de versie die het beste bij u past. U kunt op elk gewenst moment schakelen tussen de TWS Classic en TWS Mosaic.

Handelsplatform Trader Workstation - TWS Mosaic

Extra trading tools in TWS
Het beleggingsplatform biedt talrijke trading tools

Trading tools in TWS

Het handelsplatform biedt talrijke trading tools en algoritmes. Hiermee kunt u uw beleggingsstrategie optimaliseren, sneller handelen en gedetailleerde analyses maken.

Scan de markten, handel vanuit de grafiek of maak combinatieorders aan. Ontdek onze trading tools.

Trading Tools

Handelsplatform downloaden

Trader Workstation downloaden en installeren

Het TWS Handelsplatform is beschikbaar op de meest voorkomende besturingssystemen (Windows, Mac en Linux).

Wilt u als LYNX Klant TWS downloaden?

Klik op het logo van uw besturingssysteem. U komt dan op de juiste pagina met een downloadlink en een gedetailleerde beschrijving van de installatie van het TWS Handelsplatform.