LYNX Masterclass
webinars over beleggen

Sinds 2012 biedt LYNX het educatieprogramma ‘LYNX Masterclass’ aan. Met deze educatieve webinars bieden wij u de mogelijkheid om kennis op te doen van professionele beleggingsexperts. Gedurende de masterclasses kunt u meekijken over de schouder van experts en vragen stellen, live vanaf uw pc thuis. Hieronder vindt u het volledige programma. Klik op een masterclass om het onderwerp te bekijken en u in te schrijven.

Tijdens onze online masterclasses behandelen we een breed scala aan beleggingsonderwerpen: we laten u kennismaken met handelsstrategieën & tactieken, laten u de beste aandelen zien op basis van technische analysefundamentele analyse en geven praktische tips over het beleggen in aandelen. In onze webinars richten we ons niet alleen op aandelen, maar ook op andere producten, zoals derivaten. Zo leert u alles over de handel in opties en futures, maar ook over grondstoffen en andere effecten.

Masterclasses over beleggen, voor beginners, gevorderden en professionals

Als servicegerichte online broker stellen wij een groot deel van ons educatieaanbod beschikbaar voor alle geïnteresseerden.

U kunt zich gemakkelijk vrijblijvend registreren. Ongeacht hoeveel handelservaring u al heeft – onze grote selectie aan online masterclasses zijn ontworpen voor zowel beginners als ervaren handelaren. De webinars zijn niet alleen leerzaam, maar ook gemakkelijk te volgen. Onze beleggingsexperts geven u graag een kijkje in hun beleggingsstrategie gebaseerd op jarenlange persoonlijke handelservaring. Profiteer van deze mogelijkheid en bekijk onder andere live handelen bij de opening van de Amerikaanse beurs, leer meer over gestructureerde producten of kijk hoe onze experts effecten analyseren.

Exclusief voor klanten: optie webinars & live tradingsessies door Piet Vannoppen

Heeft u altijd al meer willen weten over opties & optiestrategieën en hoe u deze in de praktijk kunt toepassen? Dan zijn de optie webinars en live trading sessies van Piet Vannoppen iets voor u. Klanten van LYNX hebben exclusieve toegang en kunnen deze zonder kosten volgen.

Piet Vannoppen is dé optie-expert in de Benelux en trainde de afgelopen jaren honderden beleggers. Exclusief voor klanten van LYNX deelt hij wekelijks zijn strategieën. Stap voor stap en in begrijpelijke taal behandelt hij de theorie achter opties, om deze vervolgens live met zijn eigen rekening in praktijk te brengen. Onderwerpen als “met opties inspelen op volatiliteit” en “hoe hedget u uw beleggingsrekening tegen mogelijke correctie” komen aan bod. Door de klanten van LYNX worden Piets optie webinars beoordeeld met een 8,8.