U bent uitgenodigd door een vriend of vriendin
Open nu een beleggingsrekening via LYNX en profiteer van onze welkomstbonus.
vriendenactie
Ontvang tot € 100 transactiekosten terug
Een vriend of familielid wilt u graag kennis laten maken met online broker LYNX. Profiteer ook van de voordelen van een eigen beleggingsrekening via LYNX. Indien u via het onderstaande formulier een rekening opent, ontvangt u tot € 100 transactiekosten terug.
Actievoorwaarden

De LYNX B.V. Nederland te Herengracht 527, 1017 BV Amsterdam hierna te noemen “LYNX”, biedt aan om een donatie te doen aan het WWF (Wereld Natuur Fonds) indien promotors nieuwe klanten doorverwijzen en tevens een transactiekostenvergoeding betalen aan de nieuwe klant. De promotor is een klant van LYNX en moet een open rekening via LYNX hebben. De nieuwe klant/verwezen persoon mag geen klant van LYNX zijn. Het massaal werven van nieuwe klanten (bijv. via tussenportalen e.d.) is verboden en verplicht LYNX niet tot een donatie aan het WWF. Klanten hebben het recht om maximaal 5 klanten per jaar te werven. Indien een promotor meerdere accounts heeft, geldt dezelfde regel voor een maximum van 5 nieuwe klanten.

Transacties

De verwezen persoon moet ten minste één transactie uitvoeren op de rekening die via LYNX is geopend. Na de storting krijgt de verwezen persoon tot € 100 aan transactiekosten terugbetaald voor gegenereerde commissies binnen een tijdsbestek van drie maanden nadat de verwezen persoon de rekening heeft gefinancierd. De promotie dekt geen commissies voor CFD en Forex Trades en Turbo Trades. Deze commissies worden niet terugbetaald. Als de verwezen persoon in aanmerking komt om de transactiekostenvergoeding te ontvangen, zal LYNX 50 euro doneren aan het WWF.

Voorbeelden:

De verwezen persoon handelt en betaalt 85 euro commissie. LYNX betaalt de klant 85 euro terug en doneert 50 euro aan het WWF.

De doorverwezen persoon handelt en betaalt 150 euro commissie. LYNX betaalt de klant 100 euro terug en doneert 50 euro aan het WWF.

Rekening openen via de link

De verwezen persoon dient de rekening via LYNX te openen door gebruik te maken van de door de promotor verstrekte link. Alleen wanneer de rekening wordt geopend met behulp van de link en de verstrekte landingspagina, is LYNX in staat om de promotor en de verwezen persoon te koppelen.

Dubbele reclame

Een verwezen persoon wordt toegewezen aan slechts één promotor. De eerste online aanvraag die door de verwezen persoon wordt ingediend, is van toepassing. Als een nieuwe klant meerdere rekeningen opent, zal de bonus slechts op één rekening worden toegekend.

Betaling van transactiekosten

Zodra aan de promotievereisten is voldaan en de termijn van 3 maanden voor commissieterugbetaling is verstreken, betaalt LYNX de transactiekostenvergoeding aan het begin van de volgende maand uit op de rekening van de verwezen persoon die via LYNX wordt aangehouden. Houd er rekening mee dat het tot 16 weken kan duren vanaf de activering van de rekening van de verwezen persoon via een eerste storting tot de uitbetaling van de transactiekostenvergoeding. Op hetzelfde moment dat de transactiekostenvergoeding wordt uitbetaald, zal LYNX een donatie van 50 euro doen aan het WWF.

Terugbetaling tot € 100 transactiekosten

De terugbetaling voor de doorverwezen persoon bedraagt maximaal 100 euro transactiekosten en zal worden overgemaakt naar de betreffende rekening die via LYNX wordt aangehouden. Als de transactiekosten in een andere valuta dan euro zijn gemaakt, worden de gemaakte transactiekosten eerst omgerekend naar euro’s en vervolgens bijgeschreven op de rekening. Een contante uitbetaling van de transactiekostenvergoeding is niet mogelijk. Indien een persoon op het moment van betaling geen rekening meer heeft via LYNX, worden de transactiekosten niet teruggestort en vindt er geen donatie plaats.

Combinatie met andere acties

De voordelen van deze actie kunnen worden gecombineerd met andere acties. Wanneer twee acties worden gecombineerd, tellen de voordelen van de ene actie mee voor de voordelen van de andere actie. Met andere woorden: als er binnen een andere campagne een hoger bedrag wordt uitgekeerd, zal dit bedrag gelden.

Voorbeeld: u maakt gebruik van de vriendenactie en heeft recht op de vergoeding tot € 100 transactiekosten. Daarnaast maakt u met het openen van een rekening tegelijkertijd gebruik van een vergoedingsactie tot € 500 transactiekosten. U ontvangt tot € 500 transactiekosten terug.

Geen beleggingsadvies

LYNX wijst alle nieuwe klanten erop dat LYNX geen persoonlijk en individueel beleggingsadvies geeft.

Algemene opmerkingen

Met deze actie beoogt LYNX nieuwe klanten aan te trekken die geïnteresseerd zijn in een actieve, langdurige zakelijke relatie met LYNX.

Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van LYNX, alsmede personen die de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt. Wij behouden ons het recht voor om individuele promotors (bestaande klanten) uit te sluiten van de promotie, alsmede om de transactiekostenvergoeding terug te vorderen in geval van niet-naleving van de voorwaarden of misbruik in welke vorm dan ook.

Na zorgvuldig onderzoek door LYNX, zal iedereen die niet over de nodige kennis en ervaring beschikt en de risico’s die gepaard gaan met de handel niet adequaat kan inschatten, niet als nieuwe klant worden beschouwd.

De nieuwe klanten kunnen pas beginnen met beleggen en de overeenkomsten zijn pas bindend als LYNX en IB beiden de persoon als klant hebben geaccepteerd.

U kunt pas beginnen met beleggen en de overeenkomsten zijn pas bindend, als LYNX en IB u allebei als cliënt hebben geaccepteerd.

Er is geen wettelijke aanspraak op het ontvangen van de transactiekostenvergoeding. Indien de verwezen persoon geen rekening opent via LYNX of niet aan de voorwaarden voldoet, zal de promotor geen verdere kennisgeving ontvangen.

De “breng een vriend” campagne kan op elk moment worden beëindigd of gewijzigd.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Verstandig dat u voor LYNX kiest. Beleggers bij LYNX profiteren namelijk van een groot aantal voordelen. Wij zetten ons in voor de serieuze en actieve belegger die aan de hand van onze dienstverlening tot een optimaal beleggingsresultaat kan komen. Daar tegenover staat dat onze dienstverlening niet voor iedereen geschikt is. Zo verwachten wij dat u, net als wij, beleggen serieus neemt.

Neem zorgvuldig onderstaande voorwaarden door, voordat u de aanvraag voor het openen van een rekening start:

 • Minimumleeftijd van 18 jaar
 • Voor een enkele of gezamenlijke rekening geldt minimumstorting (of portefeuilleoverboeking) van € 3.000 of meer
 • Wanneer u in complexe producten wenst te handelen, zoals opties en futures, heeft u minimaal 2 jaar beleggingservaring nodig

Sluit dit aan bij u? Dan helpen wij u graag het maximale uit uw beleggingsportefeuille te halen.


Checklist beleggingsrekening openen

Checklist beleggingsrekening openen
Veelgestelde vragen over het openen van een beleggingsrekening

FAQ: Beleggingsrekening openen

Welke documenten en gegevens zijn vereist om een beleggingsrekening te openen?
 • IBAN: vanwege de algemene due diligence-vereisten van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) dient u het IBAN nummer van de bankrekening die u als tegenrekening wenst te gebruiken op te geven.
 • Kopie van uw identiteitskaart of paspoort: een rijbewijs wordt niet geaccepteerd.
 • Gezamenlijke rekening: in het geval van een gezamenlijke rekening zijn de nodige documenten vereist van beide aanvragers.
Is het mogelijk om effecten over te boeken?

Om uw effecten over te boeken, moet u eerst een beleggingsrekening via LYNX openen. Meer informatie vindt u hier: portefeuille overboeken.

Welke typen beleggingsrekeningen zijn er beschikbaar?

Particuliere beleggers kunnen een individuele of gezamenlijke rekening openen via LYNX. Bedrijven, verenigingen en stichtingen kunnen via LYNX een zakelijke rekening openen. In beide gevallen heeft de keuze uit een cash of margin rekening.


Service

Heeft u hulp nodig of heeft u vragen over het openen van een beleggingsrekening?

LYNX Klantenservice: neem contact op voor uw vragen

Neem dan gerust contact op met ons serviceteam.

Onze persoonlijke en deskundige klantenservice helpt u bij alle vragen over het openen van een beleggingsrekening, het inleggen van orders en het handelsplatform. Neem contact met ons op via telefoon, email of chat.

Bel ons

+31 (0)20 6251524

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00

Waarom een beleggingsrekening openen via LYNX?

Uitgebreide handelsmogelijkheden

 • Toegang tot 150 beurzen wereldwijd
 • Uitgebreid productaanbod
 • Stabiel en betrouwbaar handelsplatform
 • Mobiele trading apps
 • Handige trading tools

Scherpe tarieven

 • Lage transactiekosten
 • Opties vanaf € 0,79 aandelen vanaf € 6,00
 • Gratis dividenduitkering
 • Telefonische orderondersteuning
 • Volumekorting voor actieve handelaren*

Service, educatie & inspiratie

 • Persoonlijke & vakkundige service
 • Uitgebreid Service Center
 • Informatief Beurs & Kennisportaal
 • Masterclasses & deskundige analyses
 • Nieuwsbrieven van internationale experts

* Neem contact op met relatiebeheer@lynx.nl voor een tarief op maat.

Er kan een minimale maandelijkse activiteitsvergoeding (tot EUR 5,00 voor particuliere en gezamenlijke rekeningen en tot EUR 15,00 voor zakelijke rekeningen), externe product- en spreadkosten of andere vergoedingen van toepassing zijn. Zie voor meer informatie onze tarievenpagina.