De LYNX Vriendenactie

Geef uw vrienden een kickstart op de beurs

Bent u enthousiast over LYNX? Raad ons dan aan bij uw vrienden, familie en collega’s. Zo starten zij met een voorsprong én draagt u bij aan het behoud van de natuur.

U heeft nu nog meer redenen om uw omgeving over LYNX te vertellen. Iedere belegger die met uw hulp een rekening opent via LYNX, krijgt van de eerste drie maanden namelijk tot € 100 transactiekosten terug. Maar naast dat uw vrienden een steuntje in de rug krijgen, krijgt de natuur dat ook. Want voor elke aangebrachte belegger doneren wij namens u € 50 aan het Wereld Natuur Fonds.

Nodig direct een vriend uit
LYNX Vriendenactie - breng een vriend aan en help het Wereld Natuur Fonds (WWF)

Het stappenplan

Zo doet u mee

In 3 stappen de bonus verdiend

01

Stap 1: Vind uw persoonlijke link

Log in op LYNX+ en klik bovenaan op de menuknop. Ga naar de Client Zone, open de pagina ‘Vriendenactie’ en kopieer uw persoonlijke link.

Login LYNX+ - Vriendenactie
02

Stap 2: Nodig uw vrienden uit via e-mail of WhatsApp

Stuur de persoonlijke link door naar de beleggers in uw omgeving. Met deze unieke link kunnen zij vervolgens een beleggingsrekening openen.

Breng een vriend aan - LYNX Vriendenactie
03

Stap 3: Start met beleggen en steun het WWF

Na de eerste storting is de rekening geactiveerd. Uw beleggingsvrienden kunnen nu starten met beleggen! Zij krijgen dan tot € 100 transactiekosten teruggestort, uiterlijk 4 maanden na het activeren van de rekening. Dat is ook het moment waarop we € 50 namens u doneren aan het WWF.

Uw vriend ontvangt tot € 100 transactiekosten terug en u steunt het WNF

Maak uw omgeving enthousiast

Nog meer redenen om LYNX aan te bevelen

Naast de welkomstactie zijn er natuurlijk nog meer redenen om te beleggen via LYNX. Dus heeft u nog meer overtuigingskracht nodig? Vertel ze dan wat een beleggingsrekening via LYNX bijzonder maakt:

  • Toegang tot 150 beurzen wereldwijd

  • Uitgebreid productaanbod

  • Lage en transparante tarieven

  • Toegang tot een geavanceerd platform & een geavanceerde app

  • Uitgebreide educatiemogelijkheden

  • Vakkundig Nederlands serviceteam

De voorwaarden van de Vriendenactie
Actievoorwaarden

Wie kan deelnemen?

De LYNX B.V. Nederland te Herengracht 527, 1017 BV Amsterdam hierna te noemen “LYNX”, biedt aan om een donatie te doen aan het WWF (Wereld Natuur Fonds) indien promotors nieuwe klanten doorverwijzen en tevens een transactiekostenvergoeding betalen aan de nieuwe klant. De promotor is een klant van LYNX en moet een open rekening via LYNX hebben. De nieuwe klant/verwezen persoon mag geen klant van LYNX zijn. Het massaal werven van nieuwe klanten (bijv. via tussenportalen e.d.) is verboden en verplicht LYNX niet tot een donatie aan het WWF. Klanten hebben het recht om maximaal 5 klanten per jaar te werven. Indien een promotor meerdere accounts heeft, geldt dezelfde regel voor een maximum van 5 nieuwe klanten.


Wat zijn de vereisten voor de transactiekostenvergoeding?

Transactie

De verwezen persoon moet ten minste één transactie uitvoeren op de rekening die via LYNX is geopend. Na de storting krijgt de verwezen persoon tot € 100 aan transactiekosten terugbetaald voor gegenereerde commissies binnen een tijdsbestek van drie maanden nadat de verwezen persoon de rekening heeft gefinancierd. De promotie dekt geen commissies voor CFD en Forex Trades en Turbo Trades. Deze commissies worden niet terugbetaald. Als de verwezen persoon in aanmerking komt om de transactiekostenvergoeding te ontvangen, zal LYNX 50 euro doneren aan het WWF.

Voorbeelden:

De verwezen persoon handelt en betaalt 85 euro commissie. LYNX betaalt de klant 85 euro terug en doneert 50 euro aan het WWF.

De doorverwezen persoon handelt en betaalt 150 euro commissie. LYNX betaalt de klant 100 euro terug en doneert 50 euro aan het WWF.

Open rekening via persoonlijke link

De verwezen persoon dient de rekening via LYNX te openen door gebruik te maken van de door de promotor verstrekte link. Alleen wanneer de rekening wordt geopend met behulp van de link en de verstrekte landingspagina, is LYNX in staat om de promotor en de verwezen persoon te koppelen.

Meerdere deelnames

Een verwezen persoon wordt toegewezen aan slechts één promotor. De eerste online aanvraag die door de verwezen persoon wordt ingediend, is van toepassing. Als een nieuwe klant meerdere rekeningen opent, zal de bonus slechts op één rekening worden toegekend.


Waar moet u op letten bij de LYNX Vriendenactie?

Betaling gemaakte transactiekosten

Zodra aan de promotievereisten is voldaan en de termijn van 3 maanden voor commissieterugbetaling is verstreken, betaalt LYNX de transactiekostenvergoeding aan het begin van de volgende maand uit op de rekening van de verwezen persoon die via LYNX wordt aangehouden. Houd er rekening mee dat het tot 16 weken kan duren vanaf de activering van de rekening van de verwezen persoon via een eerste storting tot de uitbetaling van de transactiekostenvergoeding. Op hetzelfde moment dat de transactiekostenvergoeding wordt uitbetaald, zal LYNX een donatie van 50 euro doen aan het WWF.

Terugbetaling tot € 100 transactiekosten

De terugbetaling voor de doorverwezen persoon bedraagt maximaal 100 euro transactiekosten en zal worden overgemaakt naar de betreffende rekening die via LYNX wordt aangehouden. Als de transactiekosten in een andere valuta dan euro zijn gemaakt, worden de gemaakte transactiekosten eerst omgerekend naar euro’s en vervolgens bijgeschreven op de rekening. Een contante uitbetaling van de transactiekostenvergoeding is niet mogelijk. Indien een persoon op het moment van betaling geen rekening meer heeft via LYNX, worden de transactiekosten niet teruggestort en vindt er geen donatie plaats.

Combinatie met andere acties

De voordelen van deze actie kunnen worden gecombineerd met andere acties. Wanneer twee acties worden gecombineerd, tellen de voordelen van de ene actie mee voor de voordelen van de andere actie. Met andere woorden: als er binnen een andere campagne een hoger bedrag wordt uitgekeerd, zal dit bedrag gelden.

Voorbeeld: u maakt gebruik van de vriendenactie en heeft recht op de vergoeding tot € 100 transactiekosten. Daarnaast maakt u met het openen van een rekening tegelijkertijd gebruik van een vergoedingsactie tot € 500 transactiekosten. U ontvangt tot € 500 transactiekosten terug.

Geen beleggingsadvies

LYNX wijst alle nieuwe klanten erop dat LYNX geen persoonlijk en individueel beleggingsadvies geeft.

Algemene informatie:

Met deze actie beoogt LYNX nieuwe klanten aan te trekken die geïnteresseerd zijn in een actieve, langdurige zakelijke relatie met LYNX.

Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van LYNX, alsmede personen die de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt. Wij behouden ons het recht voor om individuele promotors (bestaande klanten) uit te sluiten van de promotie, alsmede om de transactiekostenvergoeding terug te vorderen in geval van niet-naleving van de voorwaarden of misbruik in welke vorm dan ook.

Na zorgvuldig onderzoek door LYNX, zal iedereen die niet over de nodige kennis en ervaring beschikt en de risico’s die gepaard gaan met de handel niet adequaat kan inschatten, niet als nieuwe klant worden beschouwd.

Er is geen wettelijke aanspraak op het ontvangen van de transactiekostenvergoeding. Indien de verwezen persoon geen rekening opent via LYNX of niet aan de voorwaarden voldoet, zal de promotor geen verdere kennisgeving ontvangen.

De “breng een vriend” campagne kan op elk moment worden beëindigd of gewijzigd.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.