Wijzig Telefoonnummer

Mocht u uw telefoonnummer hebben gewijzigd, is het belangrijk om dit bij te werken in het Account Management. Volg de onderstaande stappen om deze wijziging door te voeren.

Let op
Let op:

Houd er rekening mee dat als u uw telefoonnummer wijzigt, u de LYNX Key moet gebruiken als tweestapsverificatiemethode. Volg deze instructies nadat u uw mobiele telefoonnummer heeft gewijzigd.

Log in

Selecteer in het menu rechtsboven Welcome en vervolgens Settings.

Selecteer Mobile Number

In het Communication gedeelte, selecteer Mobile Number.

Zodra u hierop klikt, verschijnt er een scherm met uw vorige telefoonnummer. Om uw nummer te bewerken, selecteert u het potloodicoontje naast uw oude telefoonnummer.

Voer het land en telefoonnummer in

Selecteer het land waar uw telefoonnummer geregistreerd is.

Vul uw nieuwe telefoonnummer in met de landcode. Klik op Continue en voer in het volgende scherm het bevestigingsnummer in dat u op uw nieuwe telefoonnummer ontvangt. Klik vervolgens op Continue om te bevestigen.

Bevestig het nieuwe telefoonnummer

U ziet nu uw nieuw ingevoerde telefoonnummer dat bevestigd is. Klik op Continue op dit scherm om de wijziging te bevestigen zodat uw nieuwe telefoonnummer kan worden toegevoegd aan uw profiel.

Veelgestelde Vragen

Als uw oude telefoonnummer echter uw tweestapsverificatiemethode was, moet u de LYNX Key opnieuw installeren om deze te vervangen. U kunt de instructies hiervoor op deze pagina terugvinden.

Neemt u dan contact op met de Servicedesk. Na het verifiëren van uw identiteit kunnen wij u een tijdelijke token opsturen waarmee u toegang krijgt tot uw account. U wordt hierna gevraagd om de LYNX Key te installeren voor toekomstige tweestapsverificatie.

Het is mogelijk dat een SMS niet wordt ontvangen, daarom raden we iedereen aan om de LYNX Key te gebruiken. U vindt de instructies voor het installeren van LYNX Key hier.

Indien u een nieuwe mobiele telefoon heeft en u de LYNX Key wenst te migreren, kunt u de volgende stappen volgen:

  1. Installeer de LYNX Trading App (Apple App Store or Google Play Store) op uw nieuwe mobiele telefoon.
  2. Open de LYNX Trading App en klik op Ik heb een account.
  3. Klik Registeer Tweestapsverificatie en klik vervolgens op Doorgaan
  4. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Doorgaan om deze te bevestigen.
  5. U ontvangt een activeringscode via SMS. Voer deze code in via de LYNX Trading App en klik op Activeer.

LYNX Key is nu actief op uw nieuwe toestel.

Let op: Als het u niet lukt om de LYNX Key te activeren op uw nieuwe telefoon met bovenstaande instructies, neemt u dan astublieft contact op met onze Servicedesk. Onze collega’s zullen u identificeren en verder assisteren bij het overzetten van de LYNX Key.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam