Instellingen

Realtime Koersdata

De handelsplatformen via LYNX tonen standaard 15-minuten vertraagde koersen, indien aangeboden door de beurs. Verkrijg realtime data via het gedeelte ‘Market Data Subscriptions’ van het Account Management.

Handelspermissies

U kunt handelspermissies aanvragen om in nieuwe producten of in extra markten te handelen. Ga naar het Account Management en vraag aanvullende permissies aan via de instructies op dit artikel.

Wijzig Basisvaluta

De basisvaluta van uw rekening bepaalt de valuta waarin de rekeningwaarden, rapporten en marginvereisten worden weergegeven. Bekijk hier hoe u deze kunt wijzigen.

Client Zone

In uw Client Zone ziet u in één ogenblik belangrijke documenten en bent u meteen op de hoogte van het laatste nieuws. Hier vindt u alles over de Client Zone van LYNX+.

Wijzig Accounttype

In dit artikel leest u hoe u uw accounttype kunt wijzigen en wat de verschillen zijn tussen een cashrekening en een marginrekening.

Paper Trading Account

Als LYNX klant heeft u de mogelijkheid om een Paper Trading account te openen naast uw effectenrekening via de instructies hieronder.

Effectenrekening Sluiten

Indien u uw effectenrekening wenst te sluiten, dient u een aantal stappen te doorlopen alvorens wij uw effectenrekening kunnen sluiten.