Jaaroverzicht

Het jaaroverzicht vat alle activiteiten op uw account samen gedurende een geselecteerde periode, inclusief transacties, veranderingen in de cashposities, dividenden en transfers.

Log in

Jaaroverzicht genereren

In het menu bovenaan, selecteert u Performance & Reports en klikt u op Statements.

Er worden verschillende rapporten aangeboden om u alle relevante transacties, resultaten, dividenden en meer te tonen. Om het jaaroverzicht te downloaden selecteert u Activity.

Onder Default Statements, kiest u Activity en klikt u op Run. Kies vervolgens onder Period voor Annual en kies het relevante jaar onder Date.

Ten slotte, onder Select Format/Action, kiest u uw formaat voor het bekijken of downloaden van het overzicht.

Veelgestelde Vragen

Na de migratie van IBIE is uw rekeningnummer bijgewerkt. Om overzichten van voor 2021 te raadplegen, selecteert u Add/Edit naast uw U-nummer bovenaan de pagina.

In het pop-upvenster aan de rechterkant klikt u op het filterpictogram rechtsboven, kiest u Migrated en klikt u op Apply.

Selecteer het vakje voor de oude rekening, deselecteer de nieuwe en druk op Continue. U kunt nu overzichten van 2020 en eerder bekijken.

Rapporten kunnen worden gegenereerd voor de laatste vijf kalenderjaren. Als u een rapport nodig heeft voor een eerdere periode, dient u dit aan te vragen via info@lynx.nl.

Houd er rekening mee dat er mogelijk kosten verbonden zijn aan uw verzoek, zoals gespecificeerd in ons tarievenoverzicht. Elk rapport heeft een maximale tijdsduur van 365 dagen, en de afsluitingstijd is 20:30 uur EST.

Om meldingen te ontvangen voor nieuw beschikbare rapporten, volgt u deze stappen:

  • Zorg ervoor dat u uw e-mailadres correct heeft ingesteld in de instellingen in het Account Management.
  • Ga naar Performance & Reports > Statements > Statements Delivery
  • Klik op het configuratiepictogram ⚙️ om een methode voor het leveren van overzichten te kiezen.
  • Op de volgende pagina kunt u selecteren of u een FYI notificatie, een e-mail met of zonder bijlage wenst te ontvangen voor nieuw beschikbare rapporten.
  • Druk op Continue om uw voorkeuren op te slaan en de wijzigingen toe te passen.

Als de optie Annual nog niet beschikbaar is voor het gewenste jaar, kan het jaaroverzicht alleen voor die periode worden afgedrukt met de functie Custom Date Range.

Jaaroverzichten voor het voorgaande jaar zijn doorgaans beschikbaar tegen het einde van januari, op welk moment het rapport kan worden afgedrukt met de tijdsperiode 01.01.20XX-31.12.20XX.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam