iPad Trading App

Met de vooruitstrevende Apple iPad Trading App kunt op elk gewenst moment handelen, zowel thuis als onderweg.

De iPad App is speciaal geoptimaliseerd voor de grotere displays – voor een uitstekende handelservaring. Met de iPad App heeft u bijvoorbeeld eenvoudig toegang tot uw portefeuille, kunt u de actuele koersen volgen en grafieken bekijken. De app scoort hoog door de grote verscheidenheid aan functionaliteiten en de gebruiksvriendelijkheid.

Mobiel beleggen via de LYNX Ipad Trading App

Voordelen van de iPad Trading App

  • Effecten kopen en verkopen via de iPad

  • Orders plaatsen, aanpassen en verwijderen

  • Realtime portefeuilleoverzicht

  • Overzicht van winsten, verliezen en marginvereisten

  • Toegang tot exclusieve beoordelingen van analisten

  • Best mogelijke beveiliging van uw portefeuille


Belangrijke features

Features van de iPad Trading App

iPad Trading App: mobiel aandelen beleggen

Mobiel handelen met de iPad

Alle belangrijke functies die u van het TWS handelsplatform gewend bent, zijn ook beschikbaar in de iPad Trading App. Orders kunnen in enkele seconden via de iPad worden aangemaakt. Kies tussen verschillende ordertypes zoals een market-, limiet-, stop- of trailorder en orderduur zoals een dagorder of GTC. Het is ook mogelijk om automatisch orders toe te voegen ten behoeve van winstneming of hedging.

iPad Trading App: grafieken analyseren

Grafieken analyseren op uw iPad

De uitgebreide grafische software van de Trading App maakt grafieken analyseren via de iPad praktisch en effectief. Het biedt verschillende grafiektypes, zoals candlestick of staafdiagrammen. Ook biedt het meerdere tijdsperiodes, die u kunt gebruiken om de grafieken van effecten te evalueren naargelang uw wensen.

iPad Trading App: Alerts instellen

Alerts ontvangen op de iPad

Als belegger weet u dat er turbulente periodes op de beurs kunnen zijn. De markten voortdurend monitoren is een tijdrovende aangelegenheid. Door alerts in de Trading App aan te maken, kunt u kostbare tijd besparen. Uw iPad informeert u onmiddellijk als één van uw alerts wordt geactiveerd, zodat u geen kans hoeft te missen of direct kunt ingrijpen als dat nodig is.

iPad Trading App: Veilig mobiel beleggen

Veilig handelen waar en wanneer u wilt

De beveiliging en gegevensbescherming van uw rekening zijn van groot belang. Daarom voldoen onze apps aan de hoogste veiligheidsnormen, zoals het gebruik van SSL-codering voor het veilig inloggen. Toegang tot uw portefeuille via functies zoals FaceID of TouchID is ook mogelijk. U kunt daarnaast gebruik maken van de geïntegreerde Read Only-modus, waarmee u zonder toegangsgegevens kunt inloggen om snel informatie over uw rekening op de iPad te bekijken.


Download de iPad Trading App

Download de iPad Trading App in de App Store

Om de iPad Trading App te installeren, klikt u op onderstaande button. Deze verwijst u naar de Trading App in de App Store, waar u direct de app kunt downloaden op uw iPad.

Download de LYNX Trading App in de App Store voor iPhone en iPad

iPad Trading App: Download in App Store