Handelspermissies

U kunt handelspermissies aanvragen om in nieuwe producten of op meer beurzen te handelen. Ga naar het Account Management en vraag aanvullende permissies aan via de onderstaande instructies.

Let op
Let op:

Om u te beschermen tegen risico’s en verliezen, is voor elke productgroep een bepaald kennis- en ervaringsniveau vereist. Standaard kan elke rekening handelen in aandelen, ETF’s en valuta converteren.

Log in

Selecteer in het menu rechtsboven Welcome en vervolgens Settings.

Selecteer handelspermissies

Selecteer Account Trading Permissions en kies een product door te klikken op Add/Edit op het specifieke product waarvoor u de handelspermissie wilt aanvragen. Dit is nodig voor elk product en elke beurs waarop u wilt handelen.

Selecteer de locaties waar u het product wilt verhandelen uit de lijst. Dit verwijst naar de landen van de respectievelijke beurzen. Het toevoegen van beurzen aan een bestaande handelspermissie vindt direct plaats.

Maak uw selectie en klik op Continue.

Bevestig uw verzoek

Controleer uw aanvraag en eventuele bijgevoegde documenten. Voer uw naam precies in zoals weergegeven aan de linkerkant van de pagina en klik op Continue om uw aanvraag in te dienen.

Als aan alle minimale productspecifieke vereisten is voldaan, worden handelspermissies doorgaans binnen 24 uur verwerkt. Daarnaast wordt het toevoegen van nieuwe landen aan huidige handelspermissies meestal onmiddellijk verwerkt.

Bekijk uw financieel profiel

Om handelspermissie te krijgen wordt er rekening gehouden met verschillende criteria;

  • Financiële informatie
  • Beleggingservaring
  • Handelsdoelstellingen

Wanneer het bericht verschijnt dat u niet in aanmerking komt voor een bepaalde toestemming, bekijk dan eerst uw financiële profiel.

Al deze informatie is te vinden onder Settings in het Account Management. Houd er rekening mee dat u de handelspermissies opnieuw moet aanvragen nadat u uw financieel profiel heeft bijgewerkt.

Veelgestelde Vragen

Wanneer u in aanmerking komt voor het verhandelen van Penny Stocks, kunt u deze rechten toevoegen aan de handelspermissies voor Stocks. Als u Penny Stocks niet als mogelijkheid ziet staan, dan voldoet uw effectenrekening niet aan de vereisten:

  • Uw financiële informatie voldoet niet aan de vereisten.
  • Beleggingsdoelstellingen voldoen niet aan de criteria.
  • De tweestapsverificatiemethode is niet geactiveerd of verouderd.
  • Beleggingservaring voldoet niet aan de criteria.

Opties zijn opgesplitst in 3 verschillende categorieën:

  • Options: Voor aandelen- en indexopties in Noord Amerika en Australië.
  • Equity options: Voor aandelenopties in Europa en Azië.
  • Index options: Voor indexopties buiten Noord Amerika.

Voor het verhandelen van warrants en certificaten heeft u naast de handelspermissie voor Warrants ook de handelspermissie voor Complex of Leveraged Exchange-Traded Products nodig.

U kunt de handelspermissies voor uw effectenrekening uitbreiden via de instructies op deze pagina.

De wijziging van handelspermissies wordt meestal binnen 24 uur goedgekeurd. Het uitbreiden van de handelsmarkten wordt onmiddellijk toegekend.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam