Option Trader - de ideale optie trading tool

Met deze optie trading tool kunt u de optieprijzen voor één of meer onderliggende waarden bekijken. U kunt razendsnel de risico’s analyseren en losse orders of combinatieorders plaatsen. Daarnaast ziet u continu alle bijbehorende optiegrieken.

Voordelen van de Option Trader
  • Overzicht van alle optieseries in één scherm
  • Handel in opties met enkele muisklikken
  • Pas uw scherm naar uw eigen wensen aan
  • Per contract een weergave van de verwachte volatiliteit
  • Bereken de fair value van de optiecontracten
  • Bekijk de open interest en de optiegrieken
Open een beleggingsrekening
Option Trader - De ideale trading tool voor optiehandelaren

Features Option Trader

Eenvoudig opties handelen

Bij het handelen in opties zijn verschillende componenten belangrijk. Onder andere prijs, volatiliteit, verandering in volume, open posities en de call-put ratio zijn bepalend bij het bepalen van uw optiestrategie. De Option Trader toont u al deze gegevens in één venster. U kunt de Option Trader aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren.

Option Trader: Gemakkelijk opties handelen

Opties direct inleggen

In de Option Trader kunt u een kooporder aanmaken door simpelweg te klikken op de vraagprijs, of een verkooporder door te klikken op de biedprijs. Nadat u uw order heeft aangemaakt, kunt u het aantal, het ordertype en de duur aanpassen, om de order vervolgens in te leggen. Een order kan ook worden aangemaakt op basis van volatiliteit. Om dit te doen, definieert u een waarde voor de volatiliteit en de Option Trader berekent automatisch de limietkoers van uw order.

Option Trader: Opties direct inleggen

Eenvoudig optiecombinaties aanmaken

De Option Trader heeft een geïntegreerde Strategy Builder. Deze kan worden gebruikt om complexe optiestrategieën te maken, die uit meerdere poten bestaan. Maak uw keuze uit een groot aantal vooraf gedefinieerde optiestrategieën of creëer uw eigen strategie. Voor de door u aangemaakte optiecombinatie wordt een prestatieprofiel gemaakt. U ziet duidelijk in welke gevallen u winst of verlies maakt, afhankelijk van de ontwikkeling van de uitoefenprijs. Daarnaast kunnen optiecombinaties snel worden vergeleken en geanalyseerd.

Option Trader: Eenvoudig optiecombinaties voor optiestrategieën aanmaken

Overige trading tools

Ontdek alle trading tools

Anderen over LYNX

Onze klant staat centraal

Elke dag zetten wij ons in voor onze klanten. Daarom zijn wij ook erg blij met de positieve feedback die wij van de beleggers ontvangen.

Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 22:00 uur gratis te bereiken. Volgens onze laatste klantenenquête gaf 91% van onze Nederlandse klanten aan dat ze LYNX zouden aanraden aan andere beleggers. Ze gaven aan dat ze onder andere het professionele handelsplatform, goede service en uitgebreide educatie waarderen. En daar zijn we trots op.