Educatie & inspiratie
Bouwstenen voor rendement

Educatie & Inspiratie - De bouwstenen voor rendement op de beurs

Uw succes op de beurs staat bij ons op de eerste plaats. Daarom delen wij in ons Beurs & Kennisportaal waardevolle informatie zodat u uw kansen om de markt te verslaan vergroot.

Via verschillende kanalen delen onze professionals slimme strategieën en concrete beleggingsideeën zodat u elke dag goed voorbereid aan een nieuwe beursdag begint. Denk aan de dagelijkse LYNX Morning call, exclusieve optie-webinars, seminars, achtergrondartikelen en nieuwsbrieven.

Daarnaast zijn er voor de meest ervaren beleggers en handelaren verschillende API oplossingen beschikbaar, waarmee u uw handelsstrategieën kunt perfectioneren en automatiseren.


Spijker uw beurskennis bij

LYNX Beurs & Kennisportaal

Om succesvol te zijn op de beurs, is kennis essentieel. Ons Beurs & Kennisportaal helpt hierbij. Zo blijft u op de hoogte van het laatse beursnieuws, leert u van beleggingsexperts en vergroot u uw algemene beurskennis.

  • Masterclasses van experts, met hun visie op de beurs
  • 3 keer per maand webinars over beleggen met opties en live-trading
  • Wekelijke concrete beleggingsideeën van internationale experts
  • Achtergrondartikelen over o.a. specifieke aandelen en optiestrategieën
  • Verschillende eBooks beschikbaar over o.a. opties, goeroes en forex
  • LYNX Morning Call: dagelijks op de hoogte van het laatste beursnieuws

Dit vindt u in het Beurs- & Kennisportaal

  • LYNX Masterclasses

  • LYNX OptieWebinars & Live trading

  • LYNX Nieuwsbrieven

  • Tips & Trades Portaal


Educatie & Inspiratie - LYNX Masterclass

LYNX Masterclass

Hoe kunt u beter en succesvol beleggen? Kijk mee over de schouder van professionele beleggingsexperts en kom alle ins en outs te weten van beleggen. Wekelijks organiseren wij vanuit onze eigen LYNX Studio webinars met diverse experts. De onderwerpen lopen uiteen van strategie, techniek en analyse tot masterclasses over de mogelijkheden van het handelsplatform.

Ontdek meer over de LYNX Masterclasses

Educatie & Inspiratie - Optie webinars & Live trading sessies

LYNX OptieWebinars & Live trading

Exclusief voor klanten van LYNX neemt dé optie-expert van de Benelux Piet Vannoppen u mee in de wereld van aandelen en opties. Aan de hand van live trades op de Amerikaanse optiebeurs laat hij u zien hoe u de theorie in de praktijk brengt. Daarnaast vertelt hij hoe opties een welkome aanvullingen zijn op uw beleggingsportefeuille.

Ontdek meer over LYNX OptieWebinars

Educatie & Inspiratie - LYNX Nieuwsbrieven met beleggingstips

LYNX Nieuwsbrieven

Als klant van LYNX ontvangt u exclusief een aantal nieuwsbrieven van internationale beleggingsexperts, met concrete beleggingsideeën en voorzien van in- en uitstapkoersen. Elke nieuwsbrief heeft een andere insteek en is gebaseerd op fundamentele en/of technische analyses. Ook behandelen de nieuwsbrieven verschillende markten en financiële instrumenten in binnen- en buitenland. Ideaal om uw algemene beleggingskennis uit te breiden, of wanneer u op zoek bent naar nieuwe beleggingsideeën.

Ontdek meer over LYNX Nieuwsbrieven


Educatie & Inspiratie - Tips & Trades portaal

Tips & Trades

Als klant van LYNX kunt u zich ook abonneren op Tips & Trades. U ontvangt dan jaarlijks 40 beleggingstips van de analisten van ProBeleggen. Elke tip bevat een uitgebreide uitleg en een concreet instapmoment die u met één druk op de knop kunt volgen in het handelsplatform.

Ontdek meer over Tips & Trades