BookTrader – de trading tool voor
ultieme handelssnelheid

BookTrader – de perfecte trading tool voor de ultieme snelheid

De BookTrader is een trading tool voor actieve beleggers, daytraders en futurehandelaren die supersnel orders willen aanmaken en plaatsen.

Met enkele muisklikken kunt u vanuit het orderboek posities innemen, vergroten of de gehele positie sluiten. De BookTrader kan worden aangepast naar uw persoonlijke voorkeuren.

Voordelen van de BookTrader:

  • Razendsnel orders inleggen en wijzigen
  • Met één muisklik verschillende orders (bijvoorbeeld limiet-, stop- of bracketorders) aanmaken
  • Open meerdere BookTraders tegelijkertijd
  • De prijsladder geeft alle mogelijke bied- en laatprijzen weer
  • Realtime weergave van winsten en verliezen

BookTrader features

Razendsnel orders aanmaken en verzenden

Met de BookTrader kunt u met één klik bracket-, stop-, limietorders aanmaken in het orderboek. Om dit te doen, klikt u op de biedkolom voor een kooporder, of op de laat kolom voor een verkooporder. Afhankelijk van de kolom die u gebruikt, wordt een LMT- of STP-order aangemaakt voor de gewenste prijs. Voor de verschillende ordertypen kunt u sneltoetsen instellen. Mis nooit meer een handelsmogelijkheid en handel sneller en professioneler met de BookTrader

BookTrader: Snel orders aanmaken en verzenden

Overzichtelijk handelen op de beurs

De BookTrader toont u veel informatie. Zo zijn de beste biedprijs, de beste vraagprijs, de laatst verhandelde prijs en de hoogste & laagste prijs altijd zichtbaar. Ook heeft ieder ordertype zijn eigen kleur, die individueel kan worden aangepast. Zo verliest u nooit het overzicht, zelfs niet tijdens intensieve handelssessies. Daarnaast toont een histogram het dagelijks verhandelde volume voor elk prijsniveau. Profiteer van de overzichtelijkheid van deze trading tool, zodat u zich kunt concentreren op de essentiële aspecten van beleggen.

BookTrader: Overzichtelijk handelen op de beurs

De BookTrader naar uw eigen wensen instellen

De BookTrader kan worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften. U kunt kiezen welke informatie zichtbaar is en hoe deze wordt weergegeven. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen welke beurzen in het orderboek vertoond worden. Daarnaast kunt u zelf vooraf instellen wat uw gewenste ordergrootte is. Met deze individuele instellingen verliest u geen tijd en bent u altijd optimaal voorbereid op elke situatie.

BookTrader: De Trading Tool naar uw eigen wensen instellen

Andere Trading Tools

Trading Tools ontdekken