Account Management

Het Account Management is een platform waarop u alle administratieve zaken kunt regelen voor uw effectenrekening, zoals het aanmaken van stortingsnotificaties, downloaden van rekeningafschriften en het beheren van uw handelspermissies en koersdata.

Log in

Het Account Management biedt een reeks voordelen en tools gericht op efficiënt accountbeheer omtrent de volgende onderwerpen:

Veelgestelde Vragen

De LYNX+ Client Zone is een hulpmiddel binnen het LYNX+ handelsplatform dat de communicatie tussen LYNX en haar klanten met betrekking tot updates en informatie ondersteunt. Terwijl het Account Management de klanten in staat stelt om hun effectenrekeningen te beheren, zoals het storten van geld, toegang tot afschriften en het faciliteren van overboekingen van bezittingen.

Het Account Management is van belang voor klanten omdat het een platform biedt voor het beheren van betalingen, overschrijvingen, toegang tot rapporten en klanten in staat stelt hun persoonlijke gegevens eenvoudig bij te werken.

Handelen via het Account Management is helaas niet mogelijk, daarom raden wij aan om gebruik te maken van het platform LYNX+, het handelsplatform TWS en/of de mobiele applicatie.

Ja, het Account Management biedt de mogelijkheid voor klanten om hun persoonlijke gegevens te wijzigen en te beheren, zoals contactgegevens, adres, e-mail en andere relevante gegevens. Dit stelt klanten in staat om up-to-date informatie bij te houden binnen hun effectenrekeningen.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam