Paper Trading

Als LYNX klant heeft u de mogelijkheid om een Paper Trading rekening te openen naast uw effectenrekening. Lees hier de instructies om een Paper Trading rekening te openen.

Log in

Selecteer in het menu rechtsboven Welcome en vervolgens Settings.

Selecteer Paper Trading Account

In de kolom Account Configuration, selecteert u Paper Trading Account.

Op de volgende pagina vult u een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord in. Uw nieuwe wachtwoord moet worden bevestigd. Klik op Continue. Uw Paper Trading Account wordt binnen één werkdag aangemaakt.

Koersdata abonnementen op uw Paper Trading account.

Selecteer Paper Trading Account volgens dezelfde stappen als hierboven. Wanneer uw Paper Trading Account is geopend, gaat u naar configuratie en selecteert u Yes bij de vraag “Share real-time market data subscriptions with paper trading account?”.

Zodra u uw keuze hebt gemaakt, klikt u op Save om het proces te voltooien.

Veelgestelde Vragen

Neen, Trader Workstation (TWS) en de LYNX Trading app zijn de enige platformen waar u uw Paper Trading rekening kunt gebruiken. Helaas is het niet mogelijk om de Paper Trading rekening in LYNX+ te gebruiken.

Helaas is het niet mogelijk om een rekening te openen zonder een effectenekening bij LYNX te hebben.

Log in in het Account Management met de inloggegevens van uw Paper Trading Account. Selecteer in het menu in de rechterbovenhoek Welcome ‘name’ en vervolgens Settings. Klik op de volgende pagina in de kolom Configuration aan de rechterkant op het ⚙️ pictogram . Klik in het volgende venster zodra u uw keuze hebt gemaakt op Continue om het proces te voltooien.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam