Trading

Grafieken

Maak grafieken, creëer sjablonen, voeg een breed scala aan indicatoren toe en handel direct vanuit de grafieken.

Grafieken

Rekeningwaarden

Op deze pagina leggen we uit hoe u uw portefeuille kunt bekijken en wat de verschillende rekeningwaarden betekenen.

Rekeningwaarden

SMART Routing

Bij LYNX kunt u een aandeel op uw handelsplatform op verschillende manieren toevoegen. U kunt een specifieke beurs of de SMART-methode kiezen. Het verschil tussen de twee opties wordt hieronder uitgelegd.

SMART Routing

Uitzonderlijke Omstandigheden

Financiële markten staan bekend om hun schommelingen, en soms zelfs hevige marktbewegingen. Dit noemen we marktvolatiliteit en dit heeft een zware impact op uw portefeuille. Lees hier meer.

Uitzonderlijke Omstandigheden

Watchlists

In dit artikel laten we zien hoe u nieuwe watchlists kunt maken en bestaande watchlists kunt bewerken in elk platform. Krijg hierover meer informatie op de volgende pagina.

Watchlist

Settlement

Settlement, in financiële transacties, verwijst naar de afwikkeling van financiële verplichtingen tussen een koper en een verkoper. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina.

Settlement

Margin Trading

Handelen op margin betekent dat u geld leent van een broker om effecten te kopen. U betaalt slechts een bepaald percentage (of marge) van de waarde. Lees hier meer.

Margin

Resultaten

Bekijk de prestaties van uw portefeuille en houd uw transacties, winsten/verliezen en rendementen nauwlettend in de gaten. Lees meer op de volgende pagina.

Performance