Marktanalyses: technische en fundamentele analyses

Dagelijks analyseren onze beleggingsspecialisten de markten voor u. Van technische analyses op de AEX tot uitgebreide fundamentele analyses over veelbelovende waterstofaandelen. Hier vindt u analyses van aandelen, indices, ETF’s, grondstoffen derivaten en andere beleggingsproducten.

Lees welke markten, industrieën en sectoren momenteel goede beleggingsmogelijkheden bieden, hoe de financiële markt zich ontwikkeld en welke aandelen momenteel populair zijn op de beurs. Ervaren beursanalisten vertellen u dagelijks het laatste beursnieuws en beschrijven interessante effecten voor u.

Onze technische analyses en fundamentele analyses geven zowel beginners als professionals waardevolle informatie over gebeurtenissen op de beurs. Goede marktanalyses kunnen immers een waardevolle inspiratiebron zijn voor succesvolle handelaren en beleggers.

LYNX Marktanalyses - Laatste beursnieuws met de LYNX Morning Call

LYNX Morning Call - dagelijkse analyses van alle belangrijke markten

Wat doen de beurzen vandaag? In de LYNX Morning Call analyseren wij dagelijks de wereldwijde markten voor u en kijken wij naar veelbelovende effecten.

Dagelijks blikt de LYNX Morning Call terug op het slot van de Amerikaanse beurzen. Daarnaast worden de ontwikkelingen gedurende de nacht op de Aziatische beurzen besproken en wordt er vooruit geblikt op de opening van de Europese beurzen vandaag, waaronder de AEX.

Tevens vindt u een financiële beursagenda met de belangrijkste economische evenementen van de dag. Met de LYNX Morning Call bent u te allen tijde op de hoogte van het laatste beursnieuws en bent u goed voorbereid op de handelsdag van vandaag.

LYNX Morning Call

Wekelijks concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse in de Breakout Trader

BreakoutTrader - concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse

De BreakoutTrader is één van de nieuwsbrieven uit de LYNX Nieuwsbrievenservice. Wekelijks verstuurt LYNX exclusieve nieuwsbrieven met concrete beleggingsideeën gebaseerd op technische analyses.

In de BreakoutTrader staan wekelijks vijf interessante beleggingsideeën: een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week. Door middel van technische analyses in koersgrafieken gaat de BreakoutTrader op zoek naar de beste instapmomenten binnen zowel opwaartse als neerwaartse trends.

De schrijver van de BreakoutTrader, Achim Mautz, is sinds 1999 werkzaam als asset manager en sinds 2000 als professioneel belegger. Tevens is hij voorzitter van de beleggingsclub RatgeberGeld, beursanalist bij LYNX Duitsland en hoofdredacteur van verschillende nieuwsbrieven.

Breakout Trader

LYNX Marktanalyses - Technische analyse AEX door Justin Blekemolen

Technische analyse AEX - de wekelijkse technische analyse van de AEX-index

Wekelijks bespreekt Justin Blekemolen de AEX-index op basis van technische analyse. Hierin geeft hij een korte en lange termijn technische analyse van de AEX-index.

Naast de grafiek van de AEX bespreekt hij ook regelmatig Nederlandse aandelen die mogelijke kansen of risico’s bieden voor beleggers. Schrijf u in zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele technische stand van de AEX-index.

Technische analyse AEX

LYNX Marktanalyses - Technische analyse door Edward Loef

Technische analyse Loef - dagelijkse blik op de beurs door Edward Loef

Dagelijks bespreekt technisch analist Edward Loef verschillende veelbelovende beurzen en aandelen in zowel binnen- als buitenland op basis van technische analyse.

Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist. Elke beursdag bespreekt hij aandelen en indices in zowel binnen- als buitenland aan de hand van een grote verscheidenheid aan technische indicatoren.

Technische analyse door Edward Loef

ETF van de Week - ETF-analyses van onze technische analyse expert

ETF van de week - ETF-analyses van onze technische analyse expert

Lees elke week meer over een bijzondere en veelbelovende ETF. In de “ETF van de week” rubriek voorzien wij u van inspiratie bij het vinden van de juiste ETF voor uw portefeuille.

Door middel van technische analyse in de koersgrafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long als short worden gegaan in de ETF.

ETF van de Week