LYNX Service

Eersteklas service en ondersteuning zijn van het grootste belang voor LYNX als een gerenommeerde online broker. Neem contact met ons op of bezoek ons Service Center op elk gewenst moment voor instructies en informatie. Ons ervaren collega’s van de Servicedesk staan tot uw beschikking tijdens onze openingstijden.

Service Center

In het Service Center beantwoorden we uw vragen over handelen via LYNX. In onze instructies en FAQ’s leggen we de software uit, laten we zien hoe u uw effectenrekening beheert en leggen we belangrijke termen uit in het kennisgebied. We willen zoveel mogelijk van uw vragen beantwoorden in het Service Center, maar als u meer ondersteuning nodig heeft, kunt u contact opnemen met uw de ervaren collega’s van de Servicedesk.

Nieuwsgierig naar ons Service Center? Bezoek ons!


Hulp op Afstand

Naast het Service Center zijn we ook beschikbaar om uw vragen te beantwoorden via chat, e-mail of telefoon.

Voor specifieke vragen over uw trading account of de trading software ondersteunen we u graag via de hulp op afstand software TeamViewer QuickSupport. Met behulp van deze software kunnen onze collega’s met uw toestemming direct verbinding maken met uw apparaat en u ondersteunen op uw computer. Na de installatie ontvangt u een ID en wachtwoord die u ons telefonisch kunt doorgeven.

De volledige installatie-instructies voor TeamViewer Quick Support vindt u hier.

Let op
Teamviewer op macos

Als u macOS gebruikt, moet u het delen/controleren van uw scherm toestaan voordat de servicemedewerker het scherm van uw apparaat kan zien. In dit gedeelte leggen we uit hoe u scherm delen instelt.


Client Zone

Communicatie van LYNX met betrekking tot uw effectenrekening vindt plaats via de Client Zone in LYNX+. Hier kunt u terecht voor vragen, het bekijken en downloaden van documenten of zelfs het verwijzen van een vriend. U vindt de Client Zone in het menu van LYNX+. Meer informatie hierover kunt u lezen op deze pagina.


Vorige stap

Vorige stap: Trading Tips

Nu u het aanbod van diensten en ondersteuning heeft verkend, kunt u terugkeren naar de Trading Tips. Hier kunt u uw handelsvaardigheden en -kennis verder verfijnen door u te verdiepen in essentiële tips en strategieën die u kunnen helpen effectief door de markten te navigeren.

Trading Tips
Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam